Акцентни заглавия в HBO GO за месец август

Август месец е месец на новите сезони на завръщащи се сериали в HBO GO – трети сезон на Британия, втори сезон на Старгърл и втори сезони на Ел връзки: поколение отвъд етикета, както и В процес на работа. При филмите ще можем да гледаме отново първата част на Жената чудо, два филма с Брадли Купър – Американски снайперист и Роди се звезда, както и да си направим Ръсел Кроу маратон с четири заглавия с негово участие – 300 (06.08), Американски Гангстер (08.08), Гладиатор (08.08) и Робин Худ (08.08). Документалистиката е представена с четири нови заглавия – оригиналната HBO продукция в три части Обама: В търсене на по-съвършен съюз, филмът на Нанфу Уанг за Covid-19 –В същото време и поредиците Новинари в малкия град и толк шоуто на носителя на Еми спортен журналист Боб Костас –  Пред микрофона на Боб Костас I.

СЕРИАЛИ: (по премиерна дата)

 

Ел връзки: Поколение отвъд етикета II

HBO GO: 09.08

2021 | 15+ | драма

С участието на: Лора Донъли, Ан Скели, Оливия Уилямс, Джеймс Нортън, Том Райли

Драматичният сериал „Ел връзки“ бива истинска революция за едно поколение, като продължението е не по-малко емоционално и вълнуващо. Дженифър Бийлс, Лейша Хейли и Катрин Мениг се завръщат в оригиналните си роли, а към тях се присъединяват нови лица, които да представят ЛГБТ хората. Темите засягат любовта, раздялата, секса, успехите и неуспехите в Лос Анджелис.

 

Старгърл II; ТРЕЙЛЪР

HBO GO: 11.08

2021| 12+ | фантастика, екшън

С участието на: Брек Бейсингър, Ивет Монреал, Анджелика Уошингтън, Трей Романо

Комиксът на DC “Старгърл“ е в основата на сериала, в който гимназистката Кортни Уитмор вдъхновява група млади герои да се изправят срещу злодеите на миналото. Старгърл сформира първия отбор супергерои, наречен Обществото на справедливостта в Америка. Образът на Старгърл дава начален старт на кариерата на Джоф Джонс, който създава комикса през 1999 г., вдъхновен от смъртта на сестра си в самолетна катастрофа през 1996 г.

 

В процес на работа II

HBO GO: 23.08

2021 | 15+ | комедия

С участието на: Аби Макенани, Карин Англин, Джулия Суини

Актрисата и комик от Чикаго Аби Макенани е автор на сценария изпълнява главната роля в тази комедия. Аби е 45-годишна лесбийка, която се смята за дебела и неуспяла. Нещастието и отчаянието ѝ обаче са причина да започне една връзка, която ще я промени.

 

Британия III; ТРЕЙЛЪР

HBO GO: 24.08

2021| 18+ | фентъзи, исторически

С участието на: Дейвид Морисей, Дейвид Бауълс, Абигейл Райс

В новия сезон на поредицата Аулус е изправен пред ново предизвикателство – своята съпруга, която ще се опита да се меси в плановете му. Междувременно Амена ще се окаже между чука и наковалнята бивайки въвлечена в отношенията между съпрузите. И докато отлъченият Дивис се заема с ново начинание, което не е по вкуса му, мистичният жрец Веран ще се отправи към отвъдния свят, за да зърне бъдещето.

ФИЛМИ

Кухият човек

HBO GO: 15.08

HBO: 15.08 | 21:00 ч.

2020 | 15+ | хорър, криминален

Режисьор: Дейвид Прайър

С участието на: Джеймс Бадж Дейл, Марин Айрлънд, Стивън Рут, Рон Канада

„Кухият човек“ е спиращ дъха свръхестествен филм на ужасите, изпълнен с екшън, напрежение и чист страх! Тийнейджъри от градче в Средния запад изчезват при мистериозни обстоятелства, а местните започват да подозират, че всичко може би се корени в зловеща легенда. С разследването се заема Джеймс Ласомбра (Джеймс Бадж Дейл) – изтерзан пенсиониран полицай, който все още се съвзема след смъртта на съпругата и сина си. Събитията вземат неочакван обрат, когато Ласомбра разбира за съществуването на тайна група окултисти, опитваща се да призове ужасяващо мистично създание. Скоро Ласомбра осъзнава, че неговият живот и живота на най-близките му хора са заложени на карта.  

 

Американски снайперист

HBO GO: 15.08

HBO: 15.08 | 21:00 ч.

2014 | 15+ | хорър, криминален

Режисьор: Клинт Истууд

Клинт Истууд режисира Брадли Купър, който е в ролята на Крис Кайл – най-смъртоносния и умел снайперист в американската военна история. Морският тюлен е изпратен в Ирак с единствената мисия да пази братята си по оръжие. Неговата точност спасява много животи на бойното поле, а славата му се носи от уста на уста. Скоро Крис получава прякора „Легендата“. Репутацията му расте и в редовете на враговете му, които дават голяма награда за главата му и го превръщат в мишена. Крис води и друга битка – тази, която да го направи добър съпруг и баща, макар от хиляди километри разстояние. Той отслужва четири мисии в Ирак и накрая се прибира у дома при съпругата си Тая и децата си. Вкъщи обаче открива, че войната му липсва неимоверно много.

 

HBO ОРИГИНАЛНА ДОКУМЕНТАЛИСТИКА

Обама: В търсене на по-съвършен съюз I; ТРЕЙЛЪР

HBO GO: 04.08

HBO: 09.09 | 22:35 ч.

2021 | 15+ | документален

Режисьорът Питър Кънхард предлага задълбочен поглед за пътя, който Барак Обама изминава от сенатор на Илинойс до президент на САЩ. Поредицата разглежда препятствията, пред които се изправя политикът в надпреварата за държавен глава. Документалният минисериал включва архивни интервюта и речи, както и анализи от признати политически експерти.

Новинари в малкия град

HBO GO: 03.08

2021 | 15+ | документален

Документалната поредица проследява живота в частната телевизионна станция в пустинното градче Пахръпмп в Невада и нейния пъстър екип пред и зад камерите. Върн е прекарал последните 20 и повече години, управлявайки KPVM, една от последните останали независими станции в Америка, чийто отдел за местни новини в пустинята Невада работи с ограничен бюджет. Амбициите му да се разшири от локален канал към пазара с големите градове подхранват очарователните шестте епизода на документалната поредица Новинари в малкия град, която върви по фина, но симпатична граница между смях и тъжни истини с тези трудолюбиви хора.

 

Пред микрофона на Боб Костас I

HBO GO: 04.08

2021 | 15+ | документален, толк шоу

Легендарният водещ Боб Костас се завръща по НВО. Поредицата му включва задълбочени интервюта с големите имена в спорта, шоубизнеса и културата, както и дискусии, свързани с актуални спортни теми.

 

В същото време

HBO GO: 19.08

2021 | 15+ | документален

Режисьор: Нанфу Уанг

Документалният филм на HBO разказва за произхода и разпространението на новия коронавирус от най -ранните дни на огнището в Ухан до неговото разгръщане в пандемия в Съединените щати. Световната премиера бе преди месеци на филмовия фестивал в Сънданс. Режисиран с дълбоко личен подход от Нанфу Уанг („Нация на едното дете“), който е роден в Китай и сега живее в САЩ, филмът изследва паралелните кампании на дезинформация, водени от правителствата и опустошителното въздействие върху населението на двете страни .

 

ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

Скуби-Ду! ; ТРЕЙЛЪР

HBO GO: 22.08

HBO: 22.08 | 21:00 ч.

2020 | 0+ | анимация, приключенски

Режисьор: Тони Червоне

Това първо по рода си пълнометражно анимационно приключение, създадено специално за големия екран, ще разкрие забуления в мистерия произход на Скуби и ще изправи приятелите пред най-голямото предизвикателство досега. „Скуби-Ду!“ разказва за първата среща на Шаги и Скуби и как тези доживотни приятели обединяват сили с младите детективи Фред, Велма и Дафни, за да основат „Мистерия ООД“. Сега, след стотици разрешени случаи и безброй споделени приключения, Скуби и компания трябва да осуетят заговор да бъде призовано митичното куче Цербер и пуснато да вилнее из света. Докато се опитват да спрат този глобален кучешки апокалипсис час по скоро става ясно, че миналото на Скуби крие изненадваща тайна, предвещаваща му славна съдба.

Ново детско съдържание

Мао Мао: Герои на Чистото сърце І (MAO MAO: HEROES OF PURE HEART); 06.08

Ние, мечоците І (WE BARE BEARS); 06.08

Шоуто на Том и Джери ІІІ (THE TOM AND JERRY SHOW III.); 13.08

Малки титани: В готовност! ІІ – VI (TEEN TITANS GO! II. + VI.); 20.08

Алвин и катеричоците I и II (ALVINNN!!! AND THE CHIPMUNKS I. + II.); 27.08


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *