Андреа с фотосесия за бранд в Словения

Балканската звезда Андреа, може да се похвали с един от най-поддържаните профил в социалната мрежа Instagram. Хитовата изпълнителка се радва на хиляди последователи и харесвания, което я прави една от най-следваните и влиятелни жени в България, съобщават от PRofile International.

Както всички видяхме от профила на Андреа, тя бе на екскурзия в древен Египет, където съчета полезното с приятното. Освен да се отдаде на любимото си занимание – гмуркането, певицата успя да реализира и фотосесия на световно ниво.

Ефектната си фотосесия, Андреа реализира с топ фотографа Tibor Golob, който е работил с Наоми Кембъл и други личности от Холивуд. Балканската звезда е лице на рекламната кампания на бранда. До нашият екип достигна информация, че хонорарът на Tibor Golob възлиза на 2500€. Брандът Mucca е изключително популярен в Словения, както и на Балканите.

Андреа изглежда повече от страхотно, а многобройните ѝ почитатели не спират да засипват любимката си със суперлативи.

Междувременно, Андреа засне доста скандален фотос в Египет. На него, певицата е без никакви дрехи и разпалва въображението. Припомняме ви че Андреа винаги е била провокативна и скандална, а меломаните обожават именно това в нея.

Многобройните почитатели на балканската звезда тръпнат в очакване за новите музикални проекти на своята любимка. Андреа много скоро ще ги зарадва с чисто нови проекти както за българският, така и за международният пазар. Певицата отговаряше на въпроси в Instagram, а от там стана ясно че съвсем скоро предстои премиерата на два сингъла от хитмейкъра Кости – на български и за международният пазар. Андреа и Кости винаги са били невероятен тандем, който и до ден днешен никой не може да надмине.

Друг проект който меломаните очакват с нетърпение е този от Йорданчо Василковски – Оцко, с когото също са непомалко хитов тандем, допълват от PRofile International.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *