Армани и Ирина Шейх с Ивел Йорданов в Милано

Работещият в търговията с петрол в Женева Ивел Йорданов, когото българската публика познава като топмодел, се върна, макар и за малко, в индустрията на стила. Но този път не като участник в дефиле, а от другата страна – като зрител. 

Той беше ВИП гост на ревюто висша мода на Джорджо Армани. В края му домакинът се снима с гостите си от първия ред, сред които беше и търновецът, поканен специално за шоуто.

Двамата се запознаха лично, а пред нас Ивел разказа, че в разговора им той е поздравил за фантастичната колекция италианския милиардер. 

Не по-малко вълнуваща е била срещата и запознанството на болярина със световния топмодел Ирина Шейх. Двамата са се срещнали в Хотел Армани в сърцето на Милано, където са провели и техния разговор, докато хапвали.

 „Тя е наистина толкова привлекателна жена, че е трудно да отлепиш поглед от нея. В края на обяда си направихме обща снимка”, разказа Ивел от мястото на събитието.

Сред останалите покани за дефилета на Йорданов е златния пропуск за галата на Долче и Габана, които също събират каймака на световния шоубизнес. Понеже му се наложило да промени програмата си обаче, той направил забавен жест: „В крайна сметка дадох поканата си на едно момче на улицата,което много се зарадва”.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *