АСЕН ВЛАДИМИРОВ Е НОВОТО ЛИЦЕ НА КЛУБНАТА СЦЕНА У НАС

Асен Владимиров е най-новото лице на великотърновската клубна сцена. Младият изпълнител съвсем наскоро се присъедини към екипа на популярния търновски музикант Петко Савов и вече направи своеобразен дебют с търновските артисти.

Асен е родом от Стражица и едва на 25 години, но вече е успял да натрупа опит у нас и зад граница. Пял е в Тенерифе и Финландия, а някои от вас може да си го спомнят от изявите му в „Гласът на България“. След едно от изпълненията му, дори бе обявен за българският Джо Кокър. Самият Асен пък споделя, че сред любимите му изпълнители са Васил Найденов, Том Джоунс и Лайнъл Ричи.

Дебютът на търновска сцена Асен направи на 13 откомври, но вместо фатална дата, петъчната вечер се превърна в истински празник. Заедно с Асен, на сцената на един от най-големите ни нощни клубове, пя и първата победителка в „Гласът на България“ Стелияна Христова, а гостите на събитието посреща лично Мис Търновград Елица Йорданова, която бе част от екипа на клуба. На пианото, разбира се беше Савов. 

Младият изпълнител вече е направил съвместни участия и с певицата Мирела Величкова, която също е част от лейбъла. Музикантите са гостували в най-големите клубове в Търговище и Белене, а следващият гастрол ще бъде в пиано бара в Севлиево. 
„През ноември предстоят участия отново във Велико Търново, като най-вероятно Асен ще се включи в повечето от оставащите дати на нашите турнета“, споделя Савов и добавя: „Асен е млад и талантлив певец, който обича предизвикателствата и се радвам, че ще работим заедно.“


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *