„Бебето“ нов комедиен хорър сериал в HBO Max

Оригиналният HBO минисериал в осем епизода Бебето, от Сиан Робинс-Грейс (Sex Education) и Люси Геймър (Лъжи), дебютира в HBO Маx. Нов епизод ще е достъпен всеки понеделник. Комедия на ужасите, копродукция на HBO и SKY, продуцирана от SISTER и Proverbial Pictures, Бебето представя мрачно забавен, суров преглед на майчинството от гледната точка на жена, която не иска да бъде майка.

 

Комедиантката Мишел Де Суърт („Херцогинята“) влиза в ролята на 38-годишната Наташа, собственик на малък ресторант, която се ядосва, че най-близките й приятелки изведнъж виждат смисъла на живота си само в майчинството – едната има бебе, а другата обявява, че е бременна. В желанието си да избяга от тази тема тя планира уикенд в самотна къща на брега, където неочаквано се оказва с бебе в ръце. В рамките на няколко часа животът й поема рязък завой и той въобще не е свързан с милите моменти на майчинството. Контролиращо, манипулативно, но невероятно сладко, бебето обръща живота на Наташа в сюрреалистично хорър шоу. Докато открива истинския размах на странните неща, които се случват, където присъства бебето, Наташа прави все по-отчаяни опити да се отърве от него. Тя не иска бебе. Но бебето определено я иска.

 

В сериала участва и Амира Газала (4 блока на HBO) като г-жа Ийвс, 70-годишната тайнствена дама, която е прекарала последните петдесет години, живеейки навън в колата си и изглежда е навсякъде, където е бебето. Виждаме още и Амбър Грапи като Боби, по-малката сестра на Наташа, която е детски аниматор и мечтата й, познайте, е да бъде родител, да дава любов и да я получава.

 

Допълнителният актьорски състав включва Патрис Найамбана, като бащата на Наташа Лайл, съпругата на Джереми Айрънс – Шинед Кюсак (Случаите на Поаро, Убийства в Мидсъмър) като майка й Барбара,  Шворн Маркс (Родители и деца) като Магс, комедиантката Айзи Сути (Skins) като Рита, Таня Рейнолдс (Sex Education) като Хелън, Сеян Сарван (Греховно на HBO Max) като Нур, Карл Дейвис (Тихият час) като Джак и Дивиан Ладва (Лъв: стъпки към дома) като Фууз.

 

А ето какво ще видим от историята в първите й три епизода:

След като още една приятелка изненадващо съобщава, че е бременна, унилата Наташа наема отдалечена къща на брега, за да се отърве от тази тема, но бива изправена пред това, от което се е измъкнала –  бебе.

Във втори епизод виждаме Наташа, необяснимо отново събрана с бебето, да се опитва да намери майка му. По-късно, след като приятелите й допълнително объркват ситуацията, Наташа се обръща за помощ към своята сестра Боби (Амбър Грапи). Въпреки шокиращото решение, което г-жа Ийвс дава на проблема с бебето, Наташа си дава сметка, че е готова да направи всичко в замяна на помощта на странната старица – дори да трябва да жертва нещо много важно – времето за сън. Междувременно Боби (Амбър Грапи) и нейният партньор Сам (Генсис Линеа) се подготвят за важна среща със социален работник за осиновяване.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *