Българка с над 1 милион последователи на червеният килим в Кан

Ая Роуз е модел и актриса повече известна в чужбина под псевдонима Roselbell Rafferr. Нейни снимки са публикувани на страниците на Vogue, Harper’s Bazaar, Vanity Fair и много други.

Тя е модел и лице на много световноизвестни брандове. Оглавява класацията на световният сайт за модели като най-красив модел.

Ая е печелила конкурси, сред които Мис Бизнес, Бизнес жена на годината, Miss Europe Universe, номинирана за Forbes Women Leaders , както и нейната компания – iArose Technologies е номинирана за Forbes Business Awards.

Участвала е в над 50 холивудски продукции, както и в много български филми. Последните участия са в актуслният филм с Меган Фокс, както и в „After“. Тя е и продуцент на предаването “От А до Я с Ая”.

Ая е програмист по професия, завършила био и медицинска информатика в Софийски Университет, докторант, специализация по изкуствен интелект в Станфорд и множество сертификати по мениджмънт и IT от едни от най-големите световни университети, сред които Харвард. Красавицата работи в едни от най-големите IT компании, след което създава своя IT компания за дигитален маркетинг и дигитални технологии iArose Technologies.

Мисията на компанията е за помагането за маркетинга и дигиталните технологии в осъществяването на мечтите на клиентите, да достигнат мечтаните висоти в своята професия, celebrity marketing или превърнат своята компания в юникорн, branding.

Клиенти на компанията са много световноизвестни личности –  певци, музиканти, модели, спортисти, актьори и много други. Притежава още няколко бранда, сред които и бранд за моден стайлинг като признава, че това винаги е била най-голямата и страст. Тя има и своя фондация, с която помага и е полезна на обществото. 

Като известна актриса и модел, Ая беше всяка вечер на червеният килим на най-големият филмов фестивал в Кан, където държеше да представи рокли на  най-добрите български дизайнери. На три от премиерите беше избрала рокли на Blink by Radi Lazarova. Първата вечер на премиерата на Top Gun Maverick тя беше подбрала тоалет със специална символика – бели обеци с кристали, наследствено, зелено, изумрудено колие реликва и червена сатенена рокля на Блинк, цветове, символизиращи цветовете на националният ни флаг.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *