Българско дружество за връзки с обществеността – 25 години номер едно!

БДВО е първата организация на комуникационните специалисти в България и вече 25 години утвърждава ролята на комуникациите като двигател на прогреса.Изминалата 2021 година бе предизвикателна и интересна за бизнеса и за всички нас, работещи в сферата на комуникациите – PR, реклама, дигитални комуникации, маркетинг.

Въпреки пандемията, годината бе наситена с публични събития (виртуални и присъствени) и съпроведена с промени за общността ни и начина на комуникация. Изпратихме я с традиционното за БДВО годишно събитие „Денят на Бернайс“ на 25 и 26.11.2021 г., което освен интересни дискусии, академичен омнибус и студентски конкурс, свързани с темата „Еволюция на влиянието“, включваше знакови моменти:

  • Представяне на обновената визуална идентичност на БДВО,утвърждаваща дългогодишната история и името на организацията, и основния ни инстурмент за работа – българския език;
  • Връчване на отличия на всички основатели, председатели и почетни членове за организацията ни за приноса им към БДВО;
  • Официално предаване на председателския пост от Илиана Захариева към Анита Бедин, новия Председател на УС на БДВО, както и влизането на нови членове в УС в лицето на Едуард Цветанов и Елена Спирина.

И през 2021 г. благодарение на Вашата подкрепа продължихме да работим за каузата БДВО, да задаваме високи стандарти за работа, да разширяваме дейностите, зад които като организация заставаме, да заявяваме, че заедно можем да се справяме с предизвикателствата, дори и в променяща се бизнес и обществена среда. 
 
Затова през 2022 г. продължаваме да работим като екип – за имиджа на професията, за повишаването на професионалната ни квалификация, за утвърждаването на PR-а  и комуникациите като важна и незаменима част от всеки бизнес.
 
Разчитаме, че ще продължим да преминаваме през предизвикателствата като колеги в БДВО, затова любезно Ви напомняме да подновите активното си участие, заплащайки членски внос за 2022 година, както следва:

  • Индивидуален членски внос (100 лв.)
  • Корпоративен членски внос (300 лв.)

Може да заплатите годишен членски внос по сметка:
IBAN: BG05 BPBI 7940 1076 0532 01 | BIC: BPBIBGSF
Получател: Българско дружество за връзки с обществеността
Основание: Годишен членски внос за 2022

Моля да се запознаете и със Софийска харта за етични комуникации – етичен кодекс и професионални правила на обединената комуникационна общност в България.

Общността ни се разраства!

Представяме Ви най-новите членове на БДВО за 2022 година:

Последвайте общността на БДВО!

Научете първи за нови събития, нови членове и интересни казуси и обучения, вълнуващи специалистите по комуникация. НАУЧИ ПОВЕЧЕ


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *