БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 9 ВЪРНА ХОРАТА В КИНАТА С РЕКОРДНИ РЕЗУЛТАТИ

Повярвайте, киното се завърна!

„Никой не може да направи такова завръщане като киното!“ Преди броени дни в специално видеообръщение звездата на световния феномен Бързи и яростни Вин Дизел ни приветства обратно в киносалоните и ни покани отново да бъдем заедно – да повярваме и да споделим несравнимата магия на киното. И както навсякъде другаде по света, българските зрители откликнаха и се стекоха в киносалоните, за да съпреживеят най-новия филм от поредицата – Бързи и яростни 9.

При 50% максимално допустим капацитет на заетост на местата в киносалоните, за изминалия уикенд Бързи и яростни 9 е бил гледан от над 50 хил. зрители и е спечелил приходи от близо 560 хил. лева. Това е най-успешният дебют на филм след повторното отваряне на кината у нас и третият най-голям за филм от поредицата, превърнала се в емблема за оригинално и успешно развлекателно кино, разбиващо всякакви боксофис рекорди. Поредица, която – случайно или не – утре навършва 20 години. Резултатът на Бързи и яростни 9 е още по-впечатляващ като се вземат предвид и предпремиерните прожекции от сряда и четвъртък, с които общите му резултати възлизат на близо 64 хил. зрители и 736 хил. лева.

Бързи и яростни 9 е най-мащабното и вълнуващо приключение на Доминик Торето и компания до момента. С експлозивен екшън, емоционална история и много забавление, филмът предлага изживяване, което само големият екран може да предложи. Не го пропускайте на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX!

Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието обаче не трае дълго, защото – без значение колко си бърз – никой не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв. За да предотврати съкрушителния план на най-опитния убиец и виртуозен шофьор, с когото се е сблъсквал досега, който също така е и негов брат, Дом ще разчита на своето семейството, което за пореден път се отзовава на помощ.
Действието на Бързи и яростни 9 профучава от Лондон до Токио, от централна Америка до Единбург и от таен бункер в Азербайджан до кипящите от живот улици на Тбилиси. Стари приятели ще възкръснат, стари врагове ще се завърнат, историята ще бъде пренаписана, а истинският смисъл на семейството ще бъде поставен на изпитание, както никога досега. Този път битката ще е различна, а краят ѝ – напълно непредвидим.

Начело на Бързи и яростни 9 се завръща Джъстин Лин (Бързи и яростни: Токио дрифт, Бързи и яростни 5: Удар в Рио), който режисира четири от най-добрите и успешни Бързи и яростни филми и предефинира облика на поредицата, превръщайки я в познатия попкултурен феномен. Сценарият е дело на Даниел Кейси, а в ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен, Лукас Блек, Майкъл Рукър, Осуна и Карди Би.

Бързи и яростни 9 е вече в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *