Васил Петров пя в Монако пред 23 милиардера

Родната ни звезда пя на първата годишна гала вечер Crypto & Art на Forbes Monaco 

В събота, 13 ноември, първата годишна Forbes Monaco Crypto & Art Gala обедини световни експерти и местни милиардери, които споделят страст към дигиталните активи в яхт клуба в Монако. Гостите на събитието се насладиха на изпълненията на Васил Петров, поканен специално за събитието. В брилянтен акомпанимент на пианиста Живко Петров, той представи свой версии на джаз и поп стандарти и песни от новият му албум LOVE SONGS Vol.1.

Васил Петров: „За първи път ми се случва да пея пред 23 милиардера, от които 7 са крипто милиардери. Песента, с която открихме гала вечерта беше Fly me to the moon (Отведи на луната на Бърт Хауърд). С изнедана разбрах, че това е химна на крипто милиардерите. Благодаря за поканата на г-н Луис Ф. Коста Макамбира, главен изпълнителен директор и издател на Форбс Монако. “

На гала вечерята се проведе аукцион на живо изкуство с оригинални творби на Маркос Марин, Александър Беридзе, Юсеф СИ и Сесио Мур и събраха 437 000 долара (387 000 евро), част от които са посветени на фондацията на принцеса Шарлийн и Fight Aids Monaco.

Дъстин Плантхолт, главен изпълнителен директор и основател на Life’s Tough Media и домакин на подкаст bitcoin.com, модерира дискусия по време на вечеря с водещите световни експерти по криптовалути. Плантхолт, съветва хора като пианиста Джон Теш, рапъра сър Mix-a-Lot, боксьора Евандър Холифийлд и астронавта от Аполо 11 Бъз Олдрин.

Сред участниците бяха Робърт Грант, главен изпълнителен директор на Crown Sterling, фирма за цифрова криптография и изпълнителният директор на Atari Chain Фредерик Чеснаис. Местният милиардер Дейвид Якобахвили, основател на Collection, частен музей, завърши дискусията говорейки за NFT и изкуството. Джо Вецани, основател и главен изпълнителен директор на Lunar CRUSH, и Мат Ларби (главен изпълнителен директор и съосновател на Realm Art) и Даниел Гулдман (основател на Unbanked .com) също говориха пред 100-те присъстващи на събитието.

На събитието присъстваха само гости с покани.

https://forbes.mc/article/World-Top-Crypto-Experts-Forbes-Monaco-Art-Crypto-Charity-Gala


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *