Васил Петров с нов студиен албум за Международния ден на джаза и негов рожден ден


Васил Петров подготвя нов албум “Love Songs vol.1” за Международния ден на джаза и негов рожден ден (30-ти Април), който се очаква да бъде да готов в началото на месец май, съобщават от PRofile International. Това е 14-ти и най-романтичен до момента студиен албум на многократно награждавания ни артист.Това е 14-ти и най-романтичен до момента студиен албум на многократно награждавания ни артист.
Той се завръща в студиото с нов поглед върху живота и с почит към музиката, която винаги е обичал. Влива нова любов в няколко популярни поп хитове и великолепни класики от списъка на “American Songbook”. Съпроводът е от триото на Ангел Заберски младши – пианист и аранжор, който знае как да блести без да се опитва да надделява. В състава на триото басист е Борис Таслев, а барабанист e Стоян Янкулов – Стунджи. Записите са направени в Intelligent Music Studios. Записите са направени в Intelligent Music Studios от музикалния продуцент Иво Стефанов, а продуценти на албума са Васил Петров и Милен Врабевски/Intelligent Music Ltd.


Албума „Love Songs vol.1” e музика за душата и сърцето, която окрилява чрез хитови джаз и поп стандарти и вълнуващи балади.
В трак листа присъстват идеалистичната и прелестна “Smile”. Вътре място намира и джаз образеца на Rodgers & Hart, “My Funny Valentine”, баладите “Laura”, “The shadow of your smile”. Други забележителни песни са боса нова темите “Corcovado” и “A day in the life of a fool”, романтичната “I remember you”, както и подбраните от Петров лични фаворити като “Who can I turn to”, “Embraceable you” и други.
Елегантно, с финес и чувство за суинг, Васил Петров показва с „Love Songs vol.1”, че животът е хубав, а романтиката жива.
Какво още ни е подготвил ще разберем на скоро, загатват от PRofile International!


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *