Виктор Русинов – Мистър България 2021 стана републикански шампион по плуване

Виктор Русинов доказа че няма намерение да прекъсва кариерата си на активен спортист, въпреки новите възможности, които има пред себе си, след като завоюва титлата Мистър България 2021.

На провелото се миналия уикенд в Бургас Републиканско първенство по плуване, младата спортна надежда показа блестяща форма и спечели титлата „Републикански шампион на 100 метра бруст“. 

Освен златото в тази дисциплина, Виктор спечели още 5 сребърни и едно бронзово  отличия в други плувни дисциплини, като бруст на 50 и на 200 м. 50 м. гръб и щафетно плуване на различни дължини.

Най-интересното е, че младия ни спортен талант, се подготвя абсолютно самостоятелно в София, без подкрепа от страна на държавата или финансиране от спортен клуб.

Следващата спортна цел, която си е поставил Виктор е да представи достойно България на предстоящата универсиада по плувни спортове, която ще бъде през лятото на 2022 година в Китай.

Освен успехите в спорта, към Виктор вече има сериозен интерес от български филмови продукции, където ще бъде изправен и пред сериозни актьорски изпитания.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *