Вили Боршукова и Благотворителната организация „Промени живота си сега“ набират средства за сиропиталище!


Всеки ден благодарим на Бог за това което ни е дал! Само така имаме възможност да бъдем смирени и осъзнати, че преди да помислим за лукс, комфорт и други съвременни „капризи“, да се погрижим за живота и здравето на най-малките- децата!

Така започна и едно дълго пътешествие, в което Сдружение „Промени живота си сега“ учредено от г-жа Вили Боршукова години на ред помага на хора в неравностойно положение, онкоболни, преминали химиотерапия да получат безплатна перука. През годините сме помогнали на стотици деца да имат перука, и така с грижа за децата се роди и новото начинание на сдружението.

През 2013 година Сдружение „Промени живота си сега“ участва в благотворителна мисия в Уганда с международно участие от САЩ и представители на Латинска Америка.

Мисията, която подпомогнахме тогава като доброволци се намира в Кампала, в която много бедни и изоставени деца и възрастни хора намираха подслон, храна, медицински грижи и лекарства. Сдружението установи трайни връзки и в частност г-жа Вили Боршукова с младежи, на които сдружението финансира обучението на тези деца до завършване на средно образование.

В момента с едно от деца там, Нгобия Цезар Джуниър завършил с отличие своето образование, учредихме благотворителна организация с името HOME OF MERCY с директор Вили Боршукова, която функционира на територията на Уганда, Кампала. Новосъздадената организация HOME OF MERCY в момента се грижи за 52 бедни, недохранени деца, изоставени сираци и няколко възрастни човека.

Тези деца имат нужда най-вече от средства за закупуване на храна, дрехи и принадлежности от първа необходимост, лекарства и медицински грижи!

Щастливи сме да кажем, че благодарение на усилената работа на Сдружение „Промени живота си сега“ от съвсем скоро закупихме малко парче земя, което ще превърнем в място за отглеждане на земеделски храни, за да подпомогнем изхранването на тези гладни 52 деца, за които се грижат Нгобия Цезар Джуниър и още една милосърдна сестра.

Децата живеят изключително бедно. Храна не достига, някои от децата имат и заболявания в следствие на недохранването. Нямат дори сапун, с които да се изкъпят!

Целта на Сдружение „Промени живота си сега“ е да наберем средства за построяване на сиропиталище и закупуване на храни от първа необходимост, хигиенни материали, лекарства, дрехи за децата!

Замисляли ли сте се ако този месец не си купите дамската чанта, която ви е грабнала окото в мола, а дарите тези средства, то с тях може да спасите човешки животи и да промените нелеката съдба на тези бедни дечица! Частица от вас може да спаси един невинен живот!

Всеки може да помогне според собствените си възможности! Нещо на пръв поглед малко като сума може да осигури храна за цяла седмица на децата в HOME OF MERCY!!!

Ние сме уверени, че и тази кауза ще намери своите съмишленици!

Да помогнем на тези изоставени деца, да имат малко по-добър живот, сигурен подслон и храна, за да растат, да се учат и един ден и те като нашия пример Нгобия Цезар Джуниър да завършат с отличие!

Може да ни подкрепите с финансови средства на

Дарителска сметка на Сдружение „Промени живота си сега!“

Unicredit Bulbank BG20UNCR70001520786856

Повече за организацията HOME OF MERCY ще откриете на www.homeofmercyuganda.org


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *