Всички фенове на Бони изпаднаха в екстаз от тази новина

В края на годината певицата Бони изненада почитателите си с нов видеоклип на тоталния си хит „Време е“, след като първата версия на клипа бе изненадващо спряна.

Безспорно песента е сред най-големите хитове у нас, но безследно клипът бе стопиран от всички платформи. До този момент нито Бони, нито сръбският изпълнител Емир са коментирали темата. Наш репортер научи, че в основата стои скандал и некоректно отношение от страна на западните ни съседи.

Бони има подписан договор с автора на музиката Саша Лазич и дуетният й партньор Емир Джулович. Тя притежава правата на песента на български за България и Европа и е трябвало да я пусне в нейния канал. На своя глава сърбите издават видеото в тяхната платформа и не отчитат никакви средства на Бони, която има пълните права върху песента.

Песента натрупала страшно много гледания и при търсена на правата от българска страна, те решили да премахнат видеото. Бони в пълното си право е решила да представи песента в своя канал и всички платформи. Голяма изненада е, че този път видеото е различно от първоначалния си вариант. От сигурни източници научихме, че това е бил първият вариант на клипа, но сръбският изпълнител не се харесал и затова снимали втори път.

От сръбска страна подхождат некоректно с Бони още в самото начало. Докато тя прави песента, те я обещали и на друга нейна колежка. След това започнали да се оправдават, но с железния договор Бони успяла да стопира другия вариант.

Наши източници издадоха още, че сръбският автор и изпълнител са смразени и с певицата Адриана, с която изпълняват сръбския вариант на песента, носеща заглавието „Cipele“


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *