Гледаме Боб Оденкърк в Късметлията Ханк в HBO Max

Новият сериал на Sony Pictures Television „Късметлията Ханк“ вече е наличен в HBO Max с всичките си осем епизода за гледане наведнъж. В главната роля е Боб Оденкърк (В обувките на Сатаната, Обадете се на Сол), а черната комедия проследява неволите на героя му Ханк – професор в посредствен колеж.

Ханк Деверо-младши е неособено успешен и неохотен председател на департамента по английски език в слабо финансиран, замиращ колеж в Пенсилвания. Ханк е невдоволен от живота си и от работата си  – от неамбициозните си студенти и от факта, че в катедрата му цари разделение и хаос. Естествено корените на гнева му са и в отношенията с баща му… Животът на Ханк и съпругата му Лили претърпява обрат след негово остро изказване.

Късметлията Ханк е продукция на Sony Pictures Television. Всички 8 епизода да комедийния сериал са налични за гледане в HBO Max. Aмериканският черен комедийно-драматичен телевизионен сериал е разработен от Пол Либерщайн и Аарон Зелман по романа Straight Man от 1997 г. на Ричард Русо.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *