Грандиозен финал на последното издание за годината на ,,Луда надпревара”

Вторият ден доказа името на шоуто и стана истинска Луда надпревара. Денят започна с отпадналите от предишния ден автомобили.

Първата тройка Игнат, Недялко и Ива дадоха всичко от себе си в свободна битка, но за съжаление автомобилът на единствената дама Ива я предаде и тя отпадна още след  1-вия рунд. Въпреки,че гумата на Лудата Лада на Недялко изхвърча, той продължи и ударите станаха безмилостни. Победител на тази оспорвана битка стана Игнат.

В зверска битка премериха сили Шуки с атрактивна Лада, Ники Самбиста с Баба Лада и Росен с Пежо. Тримата автогладиатори направиха уникално шоу с адски удари и допълнително вдигнаха адреналина на публиката.

След много оспорвана битка, в която нямаше победител, съдията реши да даде шанс на автомобилът, който успее да влезе на собствен ход и да направи обиколка на терена, за да продължи в следващите битки.

В третата битка Игнат с Фиат и Антон с Рено продължиха да вдигат адреналина с много сериозни и бързи удари. Колата на Игнат го предаде и Антон спечели битката.

Четвъртата битка беше с едни от най-зрелищните участници – Яни със Ситроен и Алекс с Голф, като се бореха със зъби и нокти за победата. Голфът на Алекс го предаде и Яни стана победител в битката.

Най-бързият нокаут се случи на Пасата на Ники и Иван продължи с Форда си към финала.

18 годишният Жоро от Фолксваген клуб България спечели убедително петата битка.

Отново една от големите атракции стана джипът, който мина през повредените автомобили и ги смачка.

Съдията реши да върне всички отпаднали автомобили, които са в движение, за да излъчат победител между тях, който да продължи към Финала. След оспорвана борба, Ники Самбиста продължи.

Фолксваген клуб България направи изненада на публиката с шоу с АТВ-та, които направиха уникални каскади.

Със зрелищно шоу, Крум Георгиев и Митко влязоха в битка с техните модифицирани автомобили. Безапелационен победител в тази категория с 20 точки стана Митко.

Голямото блъскане с цели шест автомобила се случи на финалната битка. Заформи се страхотно меле, достойно за грандиозен финал. Абсолютен победител стана Янис със своя Ситроен  Ксантия


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *