Датската актриса Аманда Колин се присъединява към втория сезон на оригиналния драматичен сериал на HBO „Домът на дракона“ в ролята на Лейди Джейн Арин

Вижте първи кадър и описание на героя

Като една от малкото жени владетели на Вестерос, младата Лейди Джейн Арин (Аманда Колин) се е доказала като умел и ефикасен лидер; тя е мъдра, хитра, не се страхува да изразява мнението си и яростно защитава земите, които обича. Никога не се е омъжвала и знае как да потиска конкурентите си (не на последно място собствения си братовчед), лейди Джийн разбира твърде добре естеството на управлението в този мъжки свят. 

Вторият сезон на предисторията на „Игра на тронове“ се състои от осем епизода.  Оригиналния драматичен сериал на HBO „Домът на дракона“ ще има своята премиера на 17 юни в новата стрийминг платформа Max (Мах ще замени HBO Max в България от 21 май).

Джордж Р.Р. Мартин е създател и ексклузивен продуцент на сериала, а Райън Кондал е ко-създател и изпълнителен продуцент. Изпълнителни продуценти са Сара Хес, Алън Тейлър, Мелиса Бърнстейн, Кевин де ла Ной, Лони Перистър, Винс Джерардис. „Домът на дракона“ е адаптация на HBO по книгата на Джордж Р.Р. Мартин „Огън и кръв“. 


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *