Денис Никифоров ни среща с Елица Тодорова в „Нощта на театрите“

Журналистът и актьор Денис Никифоров ни среща по време на „Нощта на театрите“ с певицата и барабанистка Елица Тодорова, която представи два пъти България на „Евровизия“.

Жанрът, който е избран е подкаст. Темата на разговор между двамата е свързана тематично с „Нощта на театрите“, а именно за театъра и децата с любов.

Мотивиращият звук, който е пряко свързан с изкуство ще може да чуете на 20 ноември от 20:00 часа в социалните мрежи на театрална школа Magic Art като повече информация може да бъде получена от сайта на „Нощта на театрите“ – https://theatresnight.org/1788

Срещите с Елица са винаги мотивиращи и зареждащи“, това са думи на Денис Никифоров, който ни сподели, че певицата наскоро е спечелила проект от Национален фонд „Култура“ за популяризиране на своето творчество и преиздаване на най-новия ѝ албум „Велико“ и биографичната ѝ книга.

Всеки любител на българската музика може да следи творчеството и проектите на Елица Тодорова на личния ѝ уебсайт – www.ElitsaTodorova.com

Театрална школа Magic Art участва в тематичния ден свързан с театрално изкуство – „Нощта на театрите“ с още две събития – „Подкаст: Назад във времето – за магията на театралното изкуство, децата и театъра“ и „Подкаст: #РЕПОРТАЖ“.

Цялата програма на арт пространството може да видите отново от сайта на „Нощта на театрите“:

https://theatresnight.org/events?city=86&location=1787


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *