Джулиана Гани спечели сърцата на зрителите в „Като две капки вода“

Макар и вече да се вижда финалът на 12-ият сезон на най-гледаното шоу за имитации „Като две капки вода“,  то смело можем да кажем, кой се превърна в любимец на зрителите пред малките и големи екрани.

Това е ослепителната Джулиана Гани, която плени всички, защото без значение какво ѝ поднася бутона, тя винаги се старае и дава най-доброто от себе си.

Невероятни танцови умения, желязна дисциплина, вокални и актьорски заложби  – това е малка част от всичко, което красивата Джулиана Гани демонстрира от сцената на предаването.

Джулиана е сред най-разпознаваемите личности в България и винаги се старае да бъде най-добрата версия на себе си.

Джулиана е невероятен човек и всеки имал досег до нея може да го потвърди. Осен невероятен професионалист, тя е и страхотна майка, която се грижи повече от перфектно за своите две момчета – Давид и Кай.

Социалните мрежи на Джулиана Гани се следят от голяма група хора, като в Instagram тя има над половин милион последователи. Неслучайно, именно тя е носител на титлата „Инфлуенсър на годината“ неколкократно, а броят на наградите, които родната красавица е получила през годините е огромен.

Неотдавна, невероятната Джулиана Гани представи и своят първи парфюм „Signature by Dzhuliana Gani“,  които е сред едни от най-успешните продукти на родният пазар. Това е поредното доказателство за това, че всичко до което се докосне Джулиана Гани се увенчава с абсолен успех.

Официалната фотосесия към парфюма е заснета с един от най-успешните български модели – Йоан Бекирски, с когото кадрите буквално взривиха интернет пространството.

Така бе анонсиран аромата „Signature by Dzhuliana Gani“, който е унисекс и се превърна във фаворит и предпочитан избор от дамите и господата на родна земя и в редица европейски държави.

С вълнение и нетърпение ще следим каква ще бъде следващата крачка на Джулиана Гани в професионален план, защото каквото и да си постави за цел амбициозната дама, рано или късно винаги го постига.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *