Един от най-популярните мъжки парфюми в световен мащаб е Bleu de Chanel

Фокус на днешните ни размишления са мъжките парфюми! Определено можем да кажем, че изключително много харесваме марковите и висококачествени благоухания – ето защо едва ли ще изненадаме някого, ако кажем, че избрахме да си поговорим по-подробно за величествения Bleu de Chanel. Категорично съотнасяметова ухание към групата на най-популярните мъжкипарфюми – има защо това да е така. Останете с нас, за да се убедите от първо лице за характеристиките на един от най-успешните мъжки аромати на всички времена.

Bleu de Chanel, както подсказва и самото му име, е ухание на марката Шанел – бранд, който е всеизвестен по цял свят и с лекота е успял да извоюва едно от първите места по отношение на създаването на красота, грация и нежност. Марката успешно доминира както на модния подиум, така и в света на ароматите. Ако запитате някой почитател на висококачествените есенции, то шансът да посочи именно ухание на марката е наистина голям.

Производството на мъжка парфюмерия е процес, съпътстван от много вдъхновение и професионализъм. Съвсем тънка е границата между направата на стилен и приканващ аромат и твърде нежен такъв – финият баланс между двете особености е онова, което откриваме в Bleude Chanel. Парфюмът еднакво добре успява да въплъти сладострастието, стремежа към постигането на целите, елегантността и грацията. Разбира се, изобщо не е без значение висококачественият подбор на съставките – присъщо е за всяко ухание на Шанел дизайнерите действително да подбират най-добрите суровини, откриващи се на пазара. Композицията на аромата е многопластова, като характерното тук е присъствието на доста съставки – лабданум, пачули, розов пипер, сандалово дърво са само малка част от всички акорди, намерили място сред съдържанието на парфюма. На пръв поглед е възможно да ни се стори, че присъстващите нотки са твърде много, за да е възможно да се открои която и да е от тях. В последствие, обаче, с развиването на есенцията върху кожата откриваме, че всички включени акорди всъщност успяват съвсем успешно да работят в унисон една с друга, придавайки впечатляващия и лесно разпознаваем аромат на есенцията.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *