Еми Стамболова отбеляза двоен юбилей с Глория, Деси Слава, Бергендорф и др. 

Еми Стамболова е изключително талантлива и харизматична певица, която през годините създаде собствен стил и заема важно място в българската поп фолк музика. Преди броени дни тя имаше двоен юбилей – 50 години житейски път и 30 години на сцената. 

Двойният празник тя отбеляза с много гости, сред които и нейни колеги. Откроиха се  Глория, Деси Слава, Нелина, Лия и Снежина, които се качи на сцената на новия клуб в Студентски град и поздравиха своята колежка. 

Една от най-големите изненади на вечерта бе появата на певицата Жана Бергендорф, която допълнително запали атмосферата и направи впечатление със своя глас. Въпреки коментарите, че е качила доста килограмите, Жана продължава да представя на високо ниво своята музикална кариера.

На юбилея Еми бе изненадана още с една специална торта с бели гълъби, която е символ на нейната песен „Птица бяла“. Нейни почитатели пък я провъзгласиха за кралица и й сложиха корона на главата.

Юбилярката Еми Стамболова с 30-годишна кариера във фолка е ясен знак, че е оставила неизгладим отпечатък в музикалния свят на България. Нейната талантлива и емоционална изпълнителност продължава да очарова публиката и да я радва с всяко ново изпълнение. 

Еми избра да празнува в най-новото и луксозно място в Студентски град – Mazzo Club & Restorant, което е напът да се превърне в безспорен лидер на пазара. Собственик на клуба е Илиан Василев, който познаваме добре от предишния сезон на „Сървайвър“.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *