ЕСИЛ ДЮРАН спечели наградата „БГ модна икона“ в категория „Музика“ 

Дни преди да снима новото си видео Есил Дюран получи отличие от Академията за мода в България с председател проф. Любомир Стойков. „БГ модна икона 2021“ е приза за Есил Дюран в категория „Музика“. Още петима други българи с постижения в различни области получиха наградите си на бляскава церемония в столицата. 

Това е голямо признание за мен като дизайнер и творец, наградата „БГ модна икона 2021“ ме мотивира да продължа да създавам много красота за момичетата и дамите с вкус. Благодаря на Академията за наградата и на всички, които обичат роклите с марка Esil Duran Gallery. Смятам, че индивидуалността, блясъка, скъпите материи и модерните кройки, които показват истинската женственост и класа, привличат моите клиентки.

Есил Дюран е първата певица в България, която стартира своя модна линия и я наложи като успешен бизнес и част от сценичното си присъствие. „Не обръщам гръб на музиката, която е моята първа любов, работя по няколко проекта паралелно, защото както модата, така и музиката са извор на вдъхновение.В средата на месец юни предстои да се появи новата песен и клип на Есил Дюран, както и шеметна нова колекция от бански костюми за летни преживявания край морския бряг.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *