Ето защо да използваме SketchUp

Ако ако вашата работа е създаването на 3D проекти, то най-вероятно сте се сблъсквали с проблема да губите твърде много време в работа с различни приложения, което допълнително ви изнервя, защото те не са достатъчно ефективни. Е, решението на този казус се казва SketchUp.

SketchUp е иновативна програма за 3D моделиране и рисуване, без значение дали става дума за интериорен дизайн, инжинерство, дизайн на филми или игри, както и архитектура или машиностроене.


Ето три предимствата в това да използвате SketchUp:

1. Възможност за бърза промяна – можете почти светавично да променяте концепцията на даден проект или да правите корекции по него

2. По-голямо поле за изява – SketchUp ви дава досъс богат набор от функции, с които да разширите кръгозора си и да дадете воля на въображението.

3. Бързина и резултат – когато се доверявате на SketchUp, вие не губите време в лутане и използване на други приложения, защото имате всичко най-важно събрано в едно приложение.



Интуитивното 3D моделиране, гъвкавостта, BIM сътрудничеството, виртуални дизайни на конструкции и модели, качествена презентация, както и дибавянето на данни от реалният свят, са малка част от богатият набор от спецификации на SketchUp.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *