Жабата оживя в Студентски град, а Емануела изпадна в ступор /ВИЖ/

Култовата песен „Комбайна вършачка“, по-известна  като „Васко Жабата“, заля целия Тик Ток по света. Ретро фолк хита получи втори живот, а истерията по кючека е неописуема. 

На едно от последните си участия в „Planeta by Eleven“ Емануела бе изненадана на сцената от доста секси жабок. Изпълнителката на „Нотариално заверен“ не успя да отлепи очи от зелената жаба, особено след като се съблече и показа коремните си плочки. 

Най-оборотното заведение в нощна София реши да яхне вълната от истерията по песента и за целта са изработили костюм на жаба, под който се крие секси мъж, който обича да показва плочките на корема. Първата си поява в клуба той направи преди седмица на участието на Емануела. 

Хитовата пайнерка бе шокирана от появата му, но бързо се съвзе и успя да се забавлява на песента и превъплъщението на жабата. Тя бе предизвикана да пее и танцува тази модерна в Тик ток средите песен, но се оказа, че певицата с изумрудените очи не е научила текста и публиката се задоволи само с танцувалните й умения, които също не се оказаха впечатляващи. 

Зелената жаба се появява всяка вечер в пика на купона в клуба и всеки желаещ можещ да се снима за спомен с този герой, който допълнително допринася за доброто настроение на купонджиите.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *