Заро представи „Само ти“ в колаборация с Дея /ВИДЕО/

Новото музикално предложение на Заро, направи своята премиера в YouTube канала на „Фен ТВ“. То е със заглавие „Само ти“ и е в колаборация с Дея. Парчето се ротира и в ефира на телевизия „Фен ТВ“.

Припомняме ви че само преди броени дни, Заро получи две престижни награди в морската столица на България – Варна. Те са за „Фолклорен изпълнител на годината 2022“, както и „Видеоклип на годината 2022“ за песента „Празнична наздравица“, която се пее от малки и големи.

Е, след тоталният си хит във фолклора, ето че Заро атакува и поп-фолк жанра със „Само ти“, а сингълът идва в колаборация с Дея.

„Само ти“ е много различен проект, с който Заро и Дея пожелават едно страхотно лято на всички меломани. Парчето е с много хитов заряд, а виновникът за това е Павлин Петков, на когото Заро и Дея се довериха за музиката, текста и аранжимента. Видеоклипът е поверен на Иван Димитров – Torex, а гримът и косите са на Ива Петкова и Емилио Стефано.

За ефектната си визия, Заро се довери на Amilius, които допринесоха за това, певецът да изглежда по-стилен от всякога.

Локацията на видеоклипа е предпочитаният от всички хотел вила „Магус“, който ще ви предостави живописни гледки, които спират дъха..


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *