Знание от цял свят, събрано в Българска дигитална седмица

Повече от 150 лектори от цял свят, обединени в 14 тематични конференции ще предложи тази година Българската дигитална седмица (Bulgarian Digital Week 2021), която ще се състои от 21 до 26 юни в достъпен онлайн формат.

Това е най-голямото събитие у нас, което създава условия за получаване на актуални новини от света, както и добри практики за водещите сфери на бизнеса и управлението, като дискутира влиянието на информационните технологии върху тях. Сред тях са електронната търговия и основните тенденции в нея след появата на Covid 19, налагането и развитието на умни градове, възможностите на зелената енергия, начините на управление на риска, дигитално развитие на човешките ресурси и маркетинг индустрията. Дигиталните конференции са уникална възможност за обмен на практики и опит в киберсигурността и киберкултурата на населението, актуални новини за блокчейн и криптовалути, картина на Supply Chain индустрията, иновации в земеделието и т.н.
Една от най-значимите теми на тазгодишното издание на Българската дигитална седмица ще бъде дигиталното здравеопазване и добри практики за това как да изградим устойчив модел на здравеопазване в бъдеще с помощта на информационните технологии.

Лектори на отделните панели са генерални мениджъри, изпълнителни директори от водещи технологични компании от 39 държави, сред които и експерти от фирми като IBM, Hitachi, Boston Consulting Group (BCG), Microsoft, Koc Digital, Seiko Labs, TD Bank и т.н.. Участие ще вземат и представители на университети и научни институти. Всичко за програмата можете да видите тук: https://bdw.bg/digital-summit/

Организатори на Българската дигитална седмица (Bulgarian Digital Week) са екипът на фондация Digital4 https://digital4.foundation/, които провеждт събития в целия свят. Тяхна запазена марка са World Digital Weeks, в рамките на която тази година се провеждат 5 дигитални седмици с повече от 1200 лектори.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *