Иван Златанов: След няколко дни Велинград ще има своето различно и първокласно място

Г-н Златанов, Велинград очаква официалното откриване на нов нощен клуб. За него се говори много, но май се знае малко, затова ще ви попитам директно – какво е ВОА?

Иван Златанов: ВОА буквално идва от Beast or Angel. Радвам се, че има интерес към клуба още преди откриването му. Това, което сега мога да кажа, е че ВОА Concept наистина ще бъде едно различно място. Място, от което Велинград има нужда и което ще отговаря на титлата СПА столица на Балканите. Накратко иновативна концепция от ресторант с нощен клуб

Явно избягвате подробностите преди официалното откриване, но все пак какво можем да кажем за ВОА?

Иван Златанов: Не, напротив. Аз се гордея с това, което правя. Колкото и нескромно да прозвучи, когато се захвана с нещо давам всичко от себе си, за да постигна максимума. Започнах с Lounge & Piano Bar Rich, който заедно с моя екип успяхме да наложим, като бяхме наградени за най-добър пиано бар от Българската хотелиерска и ресторантьорска организация. Хората, които ме познават знаят, че аз обичам да надграждам. Пътувам много, посещавал съм различни места и мога да кажа, че в ВОА ще се опитам да пресъздам всичко, което ме е впечатлило в големи клубове от някои европейски страни.

https://youtube.com/watch?v=D09_kokisiE%3Fstart%3D4%26feature%3Doembed

Залагам на модерна визия. Водещо ще бъде отношението към клиента – от посрещането до изпращането му. Ще предложим една нова концепция за нощно заведение, защото вярвам че Велинград има нужда от своето Първокласно и различно място.

Една такава инвестиция точно сега не е ли прекалено рискована?

Иван Златанов: Времето е трудно за всички, но това не трябва да ни кара да седим на едно място и да не търсим развитие. Зная какво правя и последователно работя за постигане на целта си – петзвездно място в нощния живот на Велинград.

Велинград не е голям град, а вече има няколко нощни заведения. Не ви ли притеснява конкуренцията?

Ще бъда съвсем честен – не. Не подценявам работата на колегите, но както се казва “за всеки влак си има пътници”. С риск да се повторя ще кажа, че ВОА няма да бъде просто един нощен бар, а наистина ще бъде нещо различно и без конкуренция. Имайте още малко търпение и ще се уверите сами.


Още в началото на лятото ще стартира и рестобар ВОА. изискана кухня от сутринта а вечер нашите клиенти ще могат да се насладят на жива музика за ценители и след вечеря ги очаква светът на beast or angel .Също така клубът разполага и с бутик Боа Където нашите най-отдадени почитатели и редовни гости ще имат възможност да си закупят стилни тениски и шапки с логото на клуба.

Стартът на ВОА означава ли край на Lounge & Piano Bar Rich?

Иван Златанов: О, не. Lounge & Piano Bar Rich ще продължи да работи, но вече като пиано бар, без балкански ритми.

Какво музика ще звучи в ВОА?

Иван Златанов: Най-добрата. Няма да робуваме на жанрове. Гостите на ВОА ще се радват на изпълненията на най-добрите изпълнители от България и Балканите и бендове Тук обещавам много изненади за нашите посетители.

Кога да очакваме официалното откриване?

Иван Златанов: До броени дни. Планирали сме откриването за 5 май. Началото ще поставим с Краля на поп фолка Азис. Сигурен съм, че за това събитие ще се говори дълго.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *