„Изпитание на сала“ – ново реалити за оцеляване по Discovery

В радикален социален експеримент група непознати трябва да живеят и работят в морето. Дали личният интерес ще саботира шанса на екипа да спечели цяло състояние заедно? Новата Discovery поредица „Изпитание на сала“ ще проследи поведението на участниците в осем епизода. Водещ на предаването е Нейт Бойер, който е филантроп, хуманитарист и бивш футболист. Той също така е бивша зелена барета от армията, служил в Ирак и Афганистан през 10-годишната си военна кариера.

Нов епизод на „Изпитание на сала“ се излъчва всяка неделя от 22:00 часа по Discovery. ТРЕЙЛЪР

Най-новата поредица на Discovery Channel „Изпитание на сала“, изследва какво се случва, когато непознати от всички сфери на живота се съберат, за да живеят и работят в морето. Социалният експеримент от девет епизода е вдъхновен от поведенческото изследване на мексиканския антрополог Сантяго Геновес от 1973 г., който наблюдава дали хора от различни култури и среди могат да загърбят различията си и да работят заедно по време на 101-дневно плаване на сал, наречен „Акали“. Сега, петдесет години по-късно, Discovery Channel се връща към този експеримент с нов сал и обрат в първоначалната мисия. Водещ на поредицата е Нейт Бойер, футболист от НФЛ и актьор от армията на САЩ.

Заснет в близост до Перлените острови в Панама, „Изпитание на сала“  проследява деветима различни участници, които отплават на „Акали II“ за двадесет и един дни, за да проверят дали личният интерес няма да провали шанса на екипа да спечели. Залогът е голям – с всяка успешна мисия отборът печели пари за общата каса, която ще бъде разделена поравно от тези, които стигнат до края. Всяка седмица участниците имат за задача да изпълняват физически и интелектуални предизвикателства, които имат за цел да разстроят и разделят групата. В края на всеки епизод екипажът на „Акали II“ има възможност да продължи като група или да смени един от своите с нов участник. Ще надделее ли доброто за всички над доброто за един?

„Изпитание на сала“ е продуциран за Discovery от Critical Content.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *