Инфлуенсър и модел, Емилия Иванова и нейната първа книга „Красиви в забързания свят“

„Красиви в забързания свят“ е книга създадена от модела и инфлуенсър Емилия Иванова. В книгата ще намерите съвети и много рецепти свързани със здравословния начин на живот, които ще са ви от помощ в забързаното ежедневие. Дори и най-върлите скептици ще се убедят, че здравословното хранене не е някаква мистерия и недостъпна концепция. Всички рецепти са написани с цел те да са бързи, лесни и вкусни. Заедно с компанията за иновативни здравословни храни Leckar, създават тази книга с рецепти на принципа на нисковъглехидратния кето режим на хранене.

От човек, който дълги години е на модния подуим, Емилия решава да сподели как можем да поддържаме красотата си отвътре навън, чрез правилно хранене. С помощта на екипа на Leckar, и нейния съосновател и победител в предаването Hell’s Kitchen Украйна- шеф-готвач Дария Гросицкая, създават тези лесни и бързи рецепти.
Нещото, което не сме виждали досега в обичайните кулинарни книги е, че за всяка една рецепта са описани подробно хранителните стойности като калории, въглехидрати и т.н.

Подбирайки някои от любимите си рецепти, любопитни факти и полезна информация за здравословното хранене, Емилия ще ви направи част от невероятния свят на храната.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *