Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през юли 2024 г.

И през месец юли телевизионните канали на Warner Bros. Discovery ще предложат огромно разнообразие за всеки вкус и настроение.

Започваме с новата поредица на Discovery „В окото на бурята“, в която ще видим шокиращи природни бедствия, а в сезон 20 на „Смъртоносен улов“ ще разберем защо ловците на раци в Аляска имат една от най-смъртоносните професии в света. По TLC ще надникнем в живота на семейство Дерико, които отглеждат четиринадесет деца, както и в живота на бременни тийнейджърки, изправени пред трудности и радостни моменти. А най-новата поредица по TLC ни пренася в Италия, където десетима готвачи ще живеят, готвят и доказват уменията си в италианската кухня в тосканска вила. В една от новите поредици по Investigation Discovery ще научим защо ФБР е най-елитната организация за борба с престъпността в света, а в друга – ужасяващи престъпления имат странна обща черта – всички заподозрени са голи. По HGTV се наслаждаваме на работата на умелите строители, които преобразяват всяко пространство в дом. А по Food Network топ готвачи, ще се съревноват за апетитни награди.

По HBO Гоздила и Конг ще ни завлядеят в три поредни недели преди филмите от 21:00 ч., а те са – „Амстердам“ с Марго Роби, Крисчън Бейл и Джон Дейвид Уошингтън; „Обичам да те мразя“ – романтична комедия със Сидни Суини и Глен Пауъл, базирана на „Много шум за нищо“ на Шекспир и „Линейката“ – екшън трилър на режисьора и продуцент Майкъл Бей с участието на Джейк Гиленхол и Яхия Абдул-Матийн II. Забавление за цялото семейство ще предложат „Лошите момчета“ – престъпна банда животни, които трябва да се престорят, че са се поправили и вече ще бъдат добри момчета, както и Бъстър Муун и любимите ни звезди, които се завръщат с ново музикално приключение с „Ела, изпей 2“. А късните вечери в четвъртък са посветни на документални заглавия, сред които и филмът портрет с подробности за звездата от сериала „Семейство Сопрано“ Стивън Ван Занд.

Ето и селекцията ни от най-интересното по телевизионните канали на WBD:В окото на бурята, нова поредица (6 x 60) от 21 юли, неделя, 22:00 часа. От торнада до горски пожари – завладяващи кадри са уловили епицентъра на шокиращи природни бедствия в реално време, както никога досега.

Голи и уплашени XL, сезон 9 (8 x 120) от 22 юли, понеделник, 23:00 часа. 12 звезди от предишни сезони се опитват да оцелеят в сурови условия без храна, вода, дрехи и подслон. Дали обединяването им ще помогне или ще попречи на шансовете им за оцеляване?
Смъртоносен улов, сезон 20 (17 x 60, 2 x 120) от 14 юли, неделя, 21:00 часа. Ловците на раци в Аляска имат една от най-смъртоносните професии в света. Те се борят смело с коварните вълни на Берингово море, търсейки ценни кралски раци. ТРЕЙЛЪР

Многознаците Дерико, сезон 5 (8 x 60) от 2 юли, вторник, 21:00 часа. Животът с четиринадесет деца никак не е лесен! Но с порастването на децата родителите Деон и Карън се изправят пред съвсем нови предизвикателства. ТРЕЙЛЪР

Млади и бременни, сезон 6 (13 x 60) от 8 юли, понеделник, 22:00 часа. Тази емоционална поредица ни показва трудностите и радостните моменти в живота на бременни тийнейджърки и техните отношения с родители и партньори преди появата на бебетата.

Моето 300-килограмово тяло: Къде са те сега?, сезон 7 – първа част (6 х 120) от 18 юли, четвъртък, 22:00 часа. Вижте любимите си герои, които продължават да отслабват. Проследете как се е променил животът им и какво ги очаква в бъдеще. ТРЕЙЛЪР

Къща „Чао“, нова поредица (7 x 60, 1 x 90), от 30 юли, вторник, 22:00 часа. Водещите Алекс Гуарнашели и Габе Бертачини посрещат десетима готвачи в тосканска вила, където ще живеят, готвят и доказват уменията си в италианската кухня. 

Престъпления, превзели интернет, сезон 4 (12 x 30) от 1 юли, понеделник, 23:00 часа. Завладяващи клипове на отвличания, влизания с взлом, диви преследвания с коли и други престъпления събират милиони гледания, но историите зад тези злодеяния често остават неразкрити – досега. Тази поредица отвежда зрителите в най-шокиращите престъпления, превзели интернет. ТРЕЙЛЪР

На показ: голи престъпления, нова поредица (8 x 30) от 24 юли, сряда, 22:00 часа. Заснети на камера ужасяващи престъпления – от смразяващо влизане с взлом в къща до обир на пицария – имат странна обща черта: всички заподозрени са голи.

Агресия на пътя, нова поредица (8 х 30) от 24 юли, сряда, 23:00 часа. Разгневени шофьори са заснети на камера в спиращи дъха моменти на пътна ярост. Всеки епизод включва множество интервюта от жертви или свидетели на агресивно поведение.

Преследване с Джон Уолш, сезон 5 (6 х 60) от 18 юли, четвъртък, 22:00 часа. Джон Уолш продължава мисията си да издирва бегълци от правосъдието, да намира изчезнали деца и да дава възможност на обществеността да помогне в подкрепа на по-ефективна и отговорна система за наказателно правосъдие.

Федерални агенти, нова поредица (6 x 60) от 6 юли, събота, 22:00 часа. Агенти, информатори и жертви разкриват гениалните тактики и трудните решения, които правят ФБР най-елитната организация за борба с престъпността в света. ТРЕЙЛЪР


Кой се страхува от евтина стара къща?, нова поредица (8 x 60) от 5 юли, петък, 22:00 часа.
 Експертите по исторически къщи Итън и Елизабет Финкелщайн помагат на купувачите на жилища да намерят стари имоти на абсурдно ниски цени и да възстановят тези архитектурни съкровища до нов блясък.

Къща от лотарията, сезон 16 (14 x 30) от 15 юли, понеделник, 22:00 часа. Победители от лотарията търсят своите нови домове-мечти, а Дейвид Бромстад е с тях, за да им помогне да решат дали да похарчат цялата печалба за екстравагантно имение или да се задоволят със стабилна инвестиция.

Битка на плажа, сезон 4 (5 x 60, 1 x 90, 1 x 120), от 24 юли, сряда, 23:00 часа. Таня Наяк, Тай Пенингтън и Алисън Виктория се завръщат, за да наставляват три нови екипа от талантливи реноватори. Всеки отбор ще има шест седмици, за да преустрои разрушена къща на плажа и да се състезава за парична награда от $50 000!

Добра структура, още по-добър двор, нова поредица (1 x 60), от 25 юли, четвъртък, 22:00 часа. Майстор градинарят Карън И Лейн помага на клиентите си да преобразят своите външни пространства с реновиране на открито. 


Supermarket Stakeout, сезон 6 (14 х 60) от 23 юли, вторник, 18:00 часа. 
Алекс Гуарнашели е домакин на четирима готвачи, които се борят в конкурентна кухня пред магазин за хранителни стоки. Всеки кръг е тематичен, а готвачите трябва да преговарят за покупките на клиентите от магазина.

Ciao House S2, сезон 2 (8 x 60, 2 x 120) от 24 юли, сряда, 18:00 часа. Домакините и съдии Алекс Гуарнашели и Габе Бертачини канят дванадесет талантливи готвачи в Пулия, Италия, където ще живеят и готвят заедно в красива италианска вила и кулинарните им умения ще бъдат тествани както никога досега.


Амстердам, 7 юли, неделя, 21:00 часа. 
Филмът по сценарий и под режисурата на Дейвид О. Ръсел смесва исторически факти с фикция. Действието се развива през 30-те години на миналия век и проследява трима приятели, които се оказват в центъра на един от най-шокиращите сюжети в американската история.

Обичам да те мразя, 14 юли, неделя, 21:00 часа. Нещата излизат извън контрол в тази романтична комедия със Сидни Суини и Глен Пауъл, базирана на „Много шум за нищо“ на Шекспир. Беа и Бен са необвързани, излезли на страхотна първа среща. След това обаче нещата се объркват и двамата не могат да се понасят. Но когато неочаквано се срещат отново на сватба в Австралия, те правят това, което всеки двама зрели възрастни на тяхно място биха направили: преструват се на двойка.

Линейката, 21 юли, неделя, 21:00 часа. Майкъл Бей е режисьор на този трилър, в който Джейк Гиленхол и Яхия Абдул-Матийн II играят доведени братя, готови на кражба в размер на 32 милиона долара в Лос Анджелис. Когато планът главоломно се проваля, те са принудени да избягат с помощта на линейката, която отвличат.

ГОДЗИЛА & КОНГ

Конг: Островът на черепа, 7 юли, неделя, 19:00 часа. Голям екип учени, военни и търсещи приключения се събират за мисия в непознат остров в Тихия океан. Колкото и да е красив, той крие опасна тайна – това е владението на митичния Конг.

Годзила (2014), 14 юли, неделя, 19:00 часа. Това е история за човешкия кураж и помирението пред титаничните сили на природата. Най-известното чудовище на света се изправя срещу злостни създания, които заплашват съществуването на човечеството.

Годзила: Кралят на чудовищата, 21 юли, неделя, 17:00 часа. Крипто-зооложката агенция „Монарх“ е изправена пред цяла батарея от гигантски чудовища – Годзила, Мотра, Родан и триглавия Кинг Джидора. Древните създания се борят за превъзходство и поставят на карта живота на човечеството.

Годзила срещу Конг, 21 юли, неделя, 19:10 часа. Конг и закрилниците му поемат на опасно пътешествие, за да открият истинския му дом. С тях е и сирачето Джиа, с което Конг създава уникална и силна връзка. Неочаквано обаче се изпречват на пътя на яростния Годзила.

Годзила и Конг: Нова империя, 28 юли, 21:00 часа
Могъщият Конг се отправя към непознат слой в центъра на Земята, за да открие семейството си. Това, на което попада там, изважда наяве най-голямата заплаха, пред която се е изправял. Годзила и Конг ще трябва да обединят сили, за да се справят с опасност, която може да унищожи както техния, така и човешкия свят.

Вижте как бягат, 20 юли, събота, 21:00 часа. Умореният от живота полицейски инспектор Стопард и нетърпеливият му млад помощник Стокър трябва да се потопят в театралния ъндърграунд на Лондон от 50-те години на миналия век, за да разследват убийство, случило се по време на подготовката на филм по хитова пиеса. Всеки от работещите в театъра е заподозрян, включително и продуцентката на пиесата Петула Спенсър и съпругата на продуцента на филма. Сценарият е на известния  Марк Чапъл.

Бостънския удушвач (2023), 26 юли, петък, 21:00 часа. Филмът проследява Лорета Маклофлин, репортер на вестник Record American, която става първият журналист, който прави връзка между убийствата на Бостънския удушвач. Докато мистериозният убиец отнема все повече и повече животи, Лорета се опитва да продължи своето разследване заедно с колежката си и близка довереница Джийн Кол, но двете се оказват възпрепятствани от бесния сексизъм на времето си. Въпреки това Маклофлин и Кол смело преследват историята на собствен огромен риск, поставяйки собствените си животи в опасност в желанието си да разкрият истината.

Засега те обичам, 18 юли, четвъртък, 21:00 часа. Анна и Томас са двойка, на която ѝ липсва най-важното: любов. Отношенията им са белязани от объркване и липса на отдаденост, но има ли как любовта да оцелее, когато не можеш да жертваш мечтите си заради човека до себе си?

ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

Лошите момчета (2022), 6 юли, събота, 21:00 часа. След години, изпълнени с дръзки обири, за които се носят легенди, банда животни, които са изпечени престъпници, най-накрая бива заловена. За да избегнат затвора, нейните членове трябва да осъществят най-сложната измама в живота си досега: да се престорят, че са се поправили и вече ще бъдат добри момчета. Но се оказва, че никой никога не се е провалял толкова зрелищно в опитите си да бъде добър.

Дневникът на Паулина П., 4 юли, четвъртък, 19:25 часа. Базиран на нейните дневници, филмът проследява приключенията на Паулина П. в училище и у дома, и всички предизвикателства, които преодолява.


Морска искра, 11 юли, четвъртък, 19:20 часа. Рибар умира в Северно море при мистериозни обстоятелства. Хората коментират, че капитанът е виновен. Дъщерята на рибаря – тийнейджърката Лена, обаче подозира, че корабът не е потънал случайно. Никой не й вярва, дори най-добрата ѝ приятелка. Когато Лена зърва огромна сянка, плъзгаща се под морската повърхност, тя е решена да докаже, че огромно непознато морско създание брод
There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *