Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през април 2023 г

Април месец вече напредва, а Warner Bros. Discovery  отново има какво да предложи и за най-придирчивите любители на телевизията с нови и завръщащи се предавания и филми по телевизионните канали Discovery, TLC, Investigation Discovery (ID), HGTV, Food Network и HBO. Можете да отбележите с нас Деня на Земята на 22 април с трите документални филма по Discovery. Да научите нови начини за малки къщни ремонти или просто да се наслаждавате на работата на умелите строители, които преобразяват всяко пространство в дом с поредиците по HGTV. Любопитството на изследващите престъпления по истински случаи ще бъде задоволено с ID, a TLC предлага реалитита, които дори да не си признавате, знаем, че гледате.

Вижте какво препоръчваме за всеки от каналите, а изборът е на зрителя.

Да продадеш колата си (10х60) идва със своя 18-ти сезон, а нов епизод се излъчва всяка сряда от 21:00 часа. Опитният търговец на автомобили Майк Брюър и механик с различни умения работят по възстановяването на класически превозни средства с ограничен бюджет и се сблъскват с интензивни предизвикателства. Въпреки предизвикателствата те винаги успяват да намерят нов щастлив нов собственик на своите творения.

Още една класическа поредица се завръща с нов сезон – Ловци на трофеи (10х60). 17-тото издание на поредицата идва с нов епизод всеки четвъртък от  21:00 часа. Дрю Причард прави пари от части от сгради, които другите не искат. Независимо дали става дума за исторически комин от средновековно имение или стъклен купол на оранжерия от викторианска епоха, той прекарва живота си в търсене на архитектурни съкровища.

Избавлението на чифлика (10х60) стартира своя пети сезон на 14 април от 21:00 часа. Марти, Мат и Мисти Рейни използват своя опит в строителството, земеделието и лова, за да помогнат на хората, които се стремят да живеят извън „мрежата“.

Discovery ще отбележи Деня на земята на 22 април от 22:00 часа с маратон от три заглавия и почти 4 часа тематично съдържание: Бондът (1х60), Застрашен от изчезване (1х60), Върнете пристанището (1х120).

Звездата на TLC д-р Сандра Лий се завръща с непоказвани случаи в поредицата си. Д-р Пъпкотрепач: специални случаи (10х60) е нов сезон с известната дерматоложка. Тематичните епизоди ще се излъчват всеки петък от 21:00 часа. Въоръжена със своя скалпел, предпазна маска и способността си да съчувства, д-р Лий винаги дава най-доброто от себе си да накара пациентите да се чувстват комфортно, докато лекува кожните им заболявания. Епизодите в Д-р Пъпкотрепач: специални случаи включват уникални кожни проблеми, включително състояния, които д-р Лий не е срещала никога преди – „цилиндром на подпухнала глава“ – мъж с толкова голяма киста, че сега покрива почти изцяло окото му, както и жена, чиято екзема е причинила нейното oбсесивно-компулсивното разстройство (OCD) и агорафобия. Д-р Бети Сонг се присъединява към практиката, за да помага на д-р Лий. Заедно те са готови да разрешат някои трудни и понякога екстремни случаи, които други лекари не бих поели. В този процес обаче те ще променят завинаги живота на нова, извадила късмет с добри лекари, група пациенти.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=1SPpPyZ50z4

 

Мини поредицата „Цената на Клуб „Веселие“ ще дебютира на 23 април от 23:00 часа с три части по 60 минути. Актьорският състав и екипът на „Клуб „Веселие“ разкриват изненадващи истини зад създаването на сериала и разказват за метеоритния възход на един холивудски хит, както и за трагедиите на някои от звездите му.

„Цената на Клуб „Веселие“: Новите лица в играта. В него актьорите и екипът разказват за „Клуб „Веселие“ и анализират как внезапната слава и неумолимият натиск да направиш хитово шоу могат да имат трагични последици.

„Цената на Клуб „Веселие“: Шоуто трябва да продължи. Чуйте смразяващите истории за тъмната страна на славата и богатството, докато приятели и журналисти разказват за последните мигове на звездата от „Клуб „Веселие“ Кори Монтийт.

„Цената на Клуб „Веселие“: Когато музиката спре. Нещастието поразява „Клуб „Веселие“, а актьорите и екипът се чудят дали техният хитов сериал е прокълнат или това е цената на успеха.

90 дни до сватбата: Дневниците (8×60) се завръща със своя 4-ти сезон на  17 април от 21:00 часа. Осемте едночасови епизода дават интимен поглед към живота на нашите двойки, разказан от тяхната гледна точка. Без продуценти или екип, актьорите заснемат ежедневния си живот, докато продължават да се справят с пандемията от COVID-19 и всички предизвикателства, които тя носи пред техните взаимоотношения.

Сестри над нормата се завръща с нови 10 едночасови епизоди от 27 април от 21:00 часа. Тами се бори да се справи, след като преживя преживяване на косъм от смъртта, а Ейми осъзнава, че да си майка с наднормено тегло може да се окаже прекалено.

Трети сезон на Признаци на психопата (10х30 и 1х60) се завръща с нови епизоди всеки вторник от 23:00 часа. Психопатите се опитват да се представят за нормални хора, но те се разкриват чрез собствените си думи, издайнически знаци и често престъпни действия. Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=m8opP0cdOd0

Нови епизоди от втори сезон на Обаждания от затвора (10х60) може да следите всеки четвъртък от 22:00 часа. В тази завладяваща истинска криминална поредица телефонните разговори в затвора помагат на детективите при разследването на убийства. Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=s0sKfZYYSeg

На 14 април, петък,  е премиерата на Убийствата в „Плейбой“ (6х60). Тези истории разкриват клопките на славата за онези, които се появяват на страниците на Playboy. Всяка мистерия изследва убийства, които се пресичат с Playboy, принуждавайки зрителите да поставят под въпрос всяко възприятие, което имат за едно от най-разпознаваемите издания в Америка.

 

Изцяло нова поредица Животът на ченгетата (5х60) стартира на 19 април, сряда, от 22:00 часа. Работата на полицейски служител никога не е лесна, но днес полицаите са изправени пред ръст на престъпленията и система за социални грижи, поставена на ръба на функционирането си.  От нападения заради наркотици до потенциално животозастрашаващи ситуации, служители на първа линия говорят откровено за полицейската работа в съвременна Великобритания.

Брат срещу брата идва с нови шест епизода и своя осми сезон. Нов епизод ще се излъчва всеки четвъртък от 22:00 часа. Джонатан и Дрю добавят чисто нов обрат към своето състезание по обръщане на къщата – без правила! В сезонът се появява и актрисата Зоуи Дешанел, която е половинка на Джонатан.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=15swClW_aD4

Първи сезон на новото шоу Рико идва на помощ (8х60) е с премиера на 12 април от 23:00 часа. Проследете изпълнителя Рико Леон, докато разрешава конфликти между собственици на жилища и строители, за да превърне кошмарите за ремонт и строителство в домове-мечти.

Втори сезон на Женени за недвижимите имоти (12х60) започва на 21 април с изпъчвания всеки петък от 22:00 часа. Иджипт и Майк използват експертния си опит в областта на недвижимите имоти, за да накарат клиенти в мечтания квартал, който никога не са предполагали, че могат да си позволят.

 

Сладкари на ръба (7х60) стартира на 14 април от 20:00 часа. Шестима любители пекари се включват в състезания по печене в из цяла Америка, докато преследват най-сладкия вкус в света: победата.

 

На 15 април от 19:30 можете да гледате анимационен филм, който ще привлече пред телевизора  цялото семейство – Облачно с  кюфтета 2.

Трите части на документалната поредица Корабокрушението на Естония ще се излъчат на 13, 20 и 27 април от 22:30 часа. През 1994 г. фериботът „Естония“ потъва в Балтийско море. Нови кадри и ексклузивни интервюта помагат да се проучат подробностите около този трагичен инцидент и да се разкрие какво може да го е причинило.

На 16 април е Денят на DC comics с маратон от любими блокбъстъри: Мъж от стомана от 13:50 часа, Батман срещу Супермен от 16:15 час, Шазам от 18:45 часа и Черния Адам със Скалата от 21:00 часа.

Новият и финален сезон на комедийния сериал Бари е с премиера на 24 април от 23:00 часа. Същия ден и веднага след него от 23:30 часа Някой, някъде – комедията с Бриджит Евърет, чиято героиня Сам се опитва усеща родния си Канзас като килия.

Премиерният филм на 30 април от 21:00 часа е Където пеят раците – американска драма от 2022 г. по едноименния роман от 2018 г. на Дилия Оуенс. Филмът е продуциран от Рийз Уидърспун и разказва историята на за жена, израснала в блатата на Юга, заподозряна в убийството на мъж, с когото е имала връзка.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *