Как да носим маркови парфюми така, че да повишим дълготрайността и интензитета им?

Определено закупуването на маркови парфюми се дължи на прекрасните им ухания, но и също на високото качество на есенциите. Една от характеристиките на оригиналните аромати, която е сред най-любимите на клиентите и потребителите, е интензивността и дълготрайността им – едва ли някой би искал само час след излизане от дома от любимата есенция вече да няма и следа. Затова и дизайнерите на парфюми се стремят към постоянно завишаване на качеството на използваните съставки и на различните методи за направата на ароматите – именно на тях се дължат всички впечатляващи характеристики, свързващи се с всички маркови парфюми.

Щом вече разполагате с новия си любим марков аромат, то можете да бъдете сигурни, че разполагате с всичко необходимо, за да се радвате на ежедневна и впечатляваща визия. По правило някои есенции се усещат по-дълго и по-интензивно от други – причините могат да се коренят или в силата на включените в съдържанието съставки, или в процента съдържащи се парфюмни масла. Знаем, че последното всъщност определя дали дадена есенция бива класифицирана като парфюмна или тоалетна вода. Специалистите, обаче, посочват, че всъщност с различни методи и тактики при носене и сами можем да повишим времето и силата, с които даден парфюм ще владее съзнанието ни.

От решаващо значение е как точно носите любимата си есенция. Най-доброто време от денонощието за нанасяне на аромат е след душ сутрин – леко влажната кожа е в пъти по-способна да заключва уханието в порите си и така то ще се усеща за по-дълго през деня. Добър вариант е и да комбинирате любимото си ухание с продукти за тяло, обогатени със същите парфюмни масла. Така в пъти по-силно ще се долавя есенцията.

Не е и без значение мястото, където избирате да носите парфюма си. Наблягайте на местата по тялото си, излъчващи пулс – китките, зоната зад лактите и коленете, зоната зад ушите и ключиците са добре познати като най-подходящи. Впръскването в косата пък също ще повиши силата на аромата, тъй като космените фоликули притежават способността също да заключват есенцията.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *