Кирил: Има приятелство в попфолка! (ИНТЕРВЮ)

Днешното ми интервю е с една от младите надежди на попфолка, един човек който тази година успя да бъде изключително продуктивен и меломаните усещат развитието му – звездата на фирма “Пайнер” Кирил. Какво сподели той пред мен за предстоящият си проект, на какви парчета ще залага и има ли приятелство в попфолк средите, можете да научите като прочетете интервюто ми с него.

Здравей, Кирил! Дни преди премиерата на новият ти проект се свързвам с теб, за да ти взема едно кратко интервю.. Как си, как върви лятото?

⁃ Здрасти. Изключително ми е приятно, че за пореден път ще ти дам интервю. Лятото върви, страшна жега е, но пък нали за това си е лято.

Успя ли да си починеш и отскочи ли до морето?

⁃ Не, тази година май ще пропусна морето, тъй като съм се захванал с нещо, което ще разкажа, като му дойде времето. Паралелно с това направих и песен, снимах и видеоклип.

Социалните ти мрежи гръмнаха с кадри и интересни текстове към тях, относно предстоящият ти проект “Нищо”. Кажи ми малко повече за проекта? На кой екип си заложил?

⁃ Това е проект, който обожавам. Вложих цялата си душа в него. Музиката и текста са на Александър Попов и Петър Петров, аранжиментът на Марто Биолчев и Михаил Бургуджиев. Видеото е дело на режисьорът Радина Миленчева и операторът Добромир Николов.

Почитателите ти се чудят.. “Нищо” по действителен случай ли е? Имам предвид, изживяна ли е от теб тази песен?

⁃ Аз нямам песен, която да не е преживяна.

Към видеоклипа, ти засне и фотосесия с топ фотографа Лео Кирилов. Разкажи ми малко повече за съвместната ви работа.

⁃ Да, с Лео ни запозна моя близка приятелка и от тогава общо взето основно той се грижи за фотосите ми. Изключителен професионалист и добър приятел. За клипа ми помогнаха, освен режисьора мои много близки приятели и си давам сметка, че човек без приятели е буквално нищо. Страшно много ги обичам и им благодаря с цялото си сърце.

Има ли приятелство в попфолк средите?

⁃ Разбира се, че има. Една от най – близките ми приятелки е Таня Маринова.

Тази година си изключително продуктивен и това се забелязва и оценява от меломаните. Кажи ми обаче, ти чувстваш ли се по-зареден с амбиция и хъс за работа?

⁃ Факт е, че тази година си поработих здраво и се радвам, че хората оцениха музиката ми, защото това е сърцето ми .. това съм аз.

Можем ли да очакваме музикален албум от теб?

⁃ Много ми се иска и ще направя всичко възможно един ден и това да се случи.

Обмисляш ли нови колаборации или на този етап ще залагаш на самостоятелни проекти?

⁃ По-скоро ще пускам солови проекти, защото аз не мога да се оплача от дуети и фючъринги.

Няма как да не те попитам за балада.. Работиш ли над такова парче и обмисляш ли скоро да предложиш нещо подобно на меломаните?

⁃ Баладите обичам да си ги правя сам, там ми е силата. Стига да ми дойде музата, разбира се.

Благодаря ти за страхотното интервю, пожелавам успех на новият проект и нямам търпение да направи своята премиера. Какво ще пожелаеш обаче на себе си и на нашите читатели?

⁃ И аз благодаря. Пожелавам на всички твои читатели да бъдат здрави и да вярват в мечтите си!

Снимка: Лео Кирилов


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *