Куп звезди вземат участие благотворителния концерт „Заедно за Оги“ в Благоевград тази неделя

Тази неделя, Благоевград посреща куп звезди, сред които Андреа, Лидия, Симона, Саша Рико, Антонио, Еми Стамболова, Кирил, Тина, Доника, Росен Янчев, дует Expose, за да бъдат част от благотворителния концерт „Заедно за Оги“. За доброто настроение ще се погрижи и един от най-добрите DJ в областта, а именно DJ ZAXX.

Първоначалният замисъл бе, концертът да се проведе в театъра в град Кюстендил, но поради технически причини, се наложи да бъде преместен в Благоевград. Локацията е зала „П. Яворов“, а началният час на събитието е 16:00 часа.

Билетите са на цена 15 лв и могат да бъдат закупени както на място преди концерта, така и във Студио за красота „Victoria M“, който е с адрес булевард „Джеймс Баучер“ 13.

На място, в залата ще бъдат разположени и кутии за дарения, а цялата сума, събрана от продажба на билетите и от дарителските кутии, ще бъде дарена в подкрепа на Оги от Кюстендил.

Ако харесвате хубавата музика и искате да помогнете на Оги, то тогава заповядайте тази неделя 08.05 от 16:00 часа в зала „П. Яворов“.

Концертът се организира с подкрепата на Община Благоевград и кмета Илко Стоянов. Кетърингът за изпълнителите бе любезно предоставен от FRAME Bar and Dinner.

ЗАЕДНО ЗА ОГИ

Мнозина от нас познават Огнян Александров като човек с главно Ч, който през годините многократно е помагал на стотици души в нужда. Оги е участвал в безброй благотворителни мероприятия, за да помогне на хора в битката им за живот.

Е, за съжаление, човекът върнал усмивките на хиляди хора сега има нужда от нашата помощ. След преболедуване, Оги си прави пълни изследвания и се установява, че има не един, а цели два тумора в напреднал стадий – един на жлъчните пътища и един на черния дроб.

В България не дават никакви шансове на Оги, но в Германия му предлагат лечение и шанс за живот. А Оги заслужава да живее, защото има още много добро, което да извърши, както и да възпита сина си Коки да бъде също толкова добър и сърцат човек, като него. Оги е самотен баща и не бива неговия син да остава без единствената си упора!

Съгражданите му от Кюстендил организираха благотворителен базар и само за ден, събраха над 16 300 лева. За съжаление обаче, сумата нужна на Оги е около 200 000 лв. Разбира се, има дарителска сметка, в която всички ние можем да дарим по нещо от сърце, както и ще се организират благотворителни концерти и мероприятия отново в град Кюстендил, в които участие ще вземат редица популярни имена и талантливи хора.

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!
ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

Дарителска сметка:
Общинска банка BG08SOMB91301062522402
Огнян Александров Александров

Paypal: alexandrow5780@gmail.com


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *