Куп звезди празнуват първия РД на Planeta By Eleven СНИМКИ

Най-модерният и актуален клуб в нощна София „Planeta By Eleven“отпразнува шумно своя първи рожден ден.

За да уважат празника на любимото заведение пристигнаха много ВИП гости и най-големите звезди на родната фолк сцена.

Сред ВИП гостите се откроиха Галена, Преслава, Емануела, Теди Александрова, Илиян, Диона, Роксана, както и младите надежди на „Пайнер“ Тина, Кирил, Антонио, Айви и Симон. 

Купонът продължи до малките часове на нощта, като най-активни на микрофона се оказаха Емануела и Теди Александрова, които дори загатнаха, че подготвят втори дует след успешния хит „Дърпай“. Още от сутринтамного от изпълнителите се включиха с видео поздрави към клуба, в който обожават да пеят и да се забавляват.

Преслава, Галена, Галин, Фики, Тита, Анелия, Джена, Илиян, Борис Дали, Торино и Пашата, Ариа, Теди Александрова и Емануела са малка част от популярните лица, които се разписаха с оригинални поздрави. 

Екипът на „Planeta By Eleven“ се бе постарал наистина много, за да даде празничен облик и настроение на всички свои гости, които решиха да споделят с тях празника. Огромна торта, стилна украса и заря, която озари небето в Студентски град бяха само малка част от изненадите на вечерта. Гостите получиха и от специалната водка и шампанско с логото на клуба, както и диск, събрал най-големите хитове на годината, направен лично от DJ J.F.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *