Любимият спорт и любимата марка на българите показаха красотата на художествената гимнастика на пловдивчани

За шеста поредна година СК Тракия (Пловдив) организира международния турнир по художествена гимнастика „Тракия къп“ и приз Мария Петрова. Състезанието се проведе от 3-и до 5-и юни в спортната зала на ПУ „Паисий Хилендарски“ в Пловдив и за пореден път бе подкрепено от REFAN. По този начин стотици пловдивчани усетиха и се насладиха на красотата на този толкова любим на България спорт.

Този път турнирът носеше името „Тракия Къп – Мария Петрова – РЕФАН“. „Любимият спорт и любимата марка на българите на едно място“, коментираха новото име на турнира присъстващи на великолепното тридневно събитие.

В надпреварата участваха стотици гимнастички от чужбина и страната. Надпреварата беше изключително оспорвана, а красавиците, класирани на призови места, получиха освен медали, още и ароматни подаръци от РЕФАН България.

Освен състезатели и клубове с награди от пловдивската компания за парфюмерия и козметика, грамоти и специални плакети бяха отличени и много деятели на художествената гимнастика, донесли през годините на България неизброими поводи за гордост.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *