Мартина Гулабчева спечели приза ,,гримьор на годината” от наградите ,,Знаменитост на годината” 2021

Само преди броени дни се състоя най-бляскавото и дългоочаквано събитие на годината. На 29 ноември в столичния хотел „Маринела“ бяха раздадени престижните награди „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. На церемонията присъства родният хайлайф, както и лица от политическия и бизнес елит. Призове получиха най-заслужилите личности и брандове през годината.

В категория ,, гримьор на годината” от наградите ,,Знаменитост на годината” 2021 приза отиде при Мартина Гулабчева. Мартина е на 26 години и следва логопедия в НБУ.

Мартина се занимава с грим от 8 години и е главен гримьор във V&A Glamour Beauty Salon също така е първият български гримьор взел участие в Седмицата на модата в Милано. Отделно през тези години работи на редица модни събития, като Мис България, Златна игла, Модна икона, Жена на годината,  Събития на академията по мода, Мис национален отбор и др. Има публикации на нейният труд в чуждестранни списания . Както и гримира модели за фотосесии на наши дизайнери част от, които са – Blink By Radi Lazarova, Provocative , La Cara Mi Exclusive и др.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *