МЕСТАТА ЗА КОНЦЕРТА НА СОФИ МАРИНОВА ПРЕЗ ОКТОМВРИ СА ПОЧТИ ИЗЧЕРПАНИ

Съвсем очаквано, още с обявяването на концерта КУ-КУ БЕНД представя Софи Маринова 25 години на сцена, билетите започнаха да се продават като топъл хляб и интересът към събитието е повече от огромен.

Нещо повече, ако купуването на билети продължи с това темпо, твърде вероятно е до няколко дни да бъдат разпродадени всичките билети. Новината за това дойде от социалните мрежи на самата Софи Маринова, която напомни на най-верните си почитатели да не отлагат вземането на билет, за да не останат без такъв.

В концерта на 8 октомври от 20:00 часа в зала Арена Армеец участие ще вземат и Преслава, Устата, Теодосий Спасов, както и други колеги на ангелогласната Софи Маринова.

Концертът КУ-КУ БЕНД представя Софи Маринова 25 години на сцена е определян като събитието на годината, а съдейки по интереса към събитието, меломаните са абсолютно прави.

Актуалният сингъл на Софи Маринова се радва на огромен интерес, както и на висока гледаемост в YouTube канала на певицата. „Гърмиш“ превзе нощните клубове и се превърна в парчето, без което не минава нито едно парти.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *