Минко Петров спечели наградата „Знаменитост на годината“ в категорията „Международни успехи е сферата на красотата“

Само преди броени дни се състоя най-бляскавото и дългоочаквано събитие на годината. На 29 ноември в столичния хотел „Маринела“ бяха раздадени престижните награди „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. На церемонията присъства родният хайлайф, както и лица от политическия и бизнес елит. Призове получиха най-заслужилите личности и брандове през годината.

В категория ,,Международни успехи в сферата на красотата” наградата отиде при Минко Петров.Минко Петров е президент на INTERNATIONAL ASSOCIATION HAIR ARTIST, собственик на АМА BLOW DRY BAR в PARADISE CENTER, заемал поста технически директор на REVLON PROFESSIONAL 2007-2014, креативен директор на GINA CONWAY LONDON и NAYA HAIR CHELSEA. Сертифициран преподавател за семинарни обучения на над 350 посетители.

Вече 20 години, коафьора работи в сферата на красотата, като списание ESTETICA ASIA го поставя в топ 10 на стилистите в света!
Собственик е на PRIVATE COLLEGE OF LONDON където студенти от цял свят се борят за квалификационна степен четвърто ниво в 60 специалности!
Печатното издание на GOGUIDE magazine позиционира двата салона на Петров в топ 10 фризьорски салона на София през 2019; 2020 и 2021-ва година!

Предстои премиера на революционен продукт разработен от Стилиста, който чрез моделиране на РНК молекулата на кератина ще възстановява и най- тежките увреждания и изгаряния на косата вследствие на химическа или термична обработка!!!


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *