Мисис България Анна Кръчмарова създава собствен бранд насочен към бъдещи и настоящи майки

След изключително успешната 2021 година в личен и професионален план на познатата ни от Мастър Шеф Анна Кръчмарова, ето че носителката на титлата Мисис България Европа 2017 е заредена с нови сили и по всичко личи, че през 2022 година, родната красавица отново няма да почива и ще покорява нови върхове.

След като роди своята трета рожба и стана майка на момиченце, ето че само няколко месеца след това, Анна Кръчмарова е готова с новият си проект. Той е насочен именно към всички бъдещи и настоящи майки, които ще гърмят своите деца. Проектът идва в колаборация с фирма Fantasy, които са доказан лидер на пазара. Сред първите артикули на които ще станем свидетели много скоро са наметало за кърмачки, торбички, бандажчета, лигавници и специални сетове – торбички с мацка и наметало за кърмене . Какви още изненади ще предложат Анна и Fantasy, предстои да разберем.

ЗА ПОРЪЧКИ – КЛИКНЕТЕ ТУК

Припомняме ви, че Анна Кръчмарова изживява истинско щастие, след като миналата година стана законна съпруга на своят любим мъж и стана майка на трето дете.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *