,,Най-добър български бранд бяла козметика на 2021г.” е C.L.L.C by G.N.

Само преди броени дни се състоя най-бляскавото и дългоочаквано събитие на годината. На 29 ноември в столичния хотел „Маринела“ бяха раздадени престижните награди „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. На церемонията присъства родният хайлайф, както и лица от политическия и бизнес елит. Призове получиха най-заслужилите личности и брандове през годината.

В категория ,, Най-добър български бранд бяла козметика за 2021г.” Наградата спечели C.L.L.C by G.N. C.L.L.C. by G.N. е луксозна линия бяла козметика. Бутикова гама грижа за кожата, която залага на висок клас активни съставки, изцяло натурални масла и деликатни аромати. C.L.L.C. by G.N. разработва ежедневна грижа за кожата, която да се справя с основните проблеми произтичащи от факторите на времето и влиянието на околната среда. Продуктите се характеризират с концентрирано действие в посока хидратация, овлажняване, регенерация, подхранване и защита. Основни компоненти, на които залага C.L.L.C by G.N. са наномолекулна структура на хиалуроновата киселина, бавно освобождаваща се в кожата структура на Витамин А (Ретинол), антиоксидиране на база Витамин С (Аскорбил палмитат) и регенериращото клетката действие на биолипидния комплекс. По отношение на анти-ейдж грижата C.L.L.C. by G.N. разработва и запечатващи влагата продукти на основата на хексапептиди и сребро, които проникват в базалния слой на кожата, предизвиквайки контракци. Така стимулират производството на колаген, подобно на ботулинов ста киселина (ботокс ефект).
C.L.L.C. by G.N. предлага луксозна гама грижа за кожата на лицето и тялото.
C.L.L.C. Използват най-висококачествени активни съставки, като създават цялата си гама козметика в България. С изключителна прецизност успяват да предложат луксозна гама бяла козметика, конкурентна на световно ниво.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *