Наско Лазаров с големи планове за 2022

Наско Лазаров, пиарът на българските знаменитости, има големи планове за 2022 година

Наско Лазаров, обявен за PR на годината в България през 2020 г. и една от най-влиятелните личности в България, сподели с нас формулата да бъде успешен PR. Освен събитията, които организира и популяризира, той е постоянен гост в телевизионните предавания на Lifestyle тематика, кулинарни предавания и новини от и за България.

Събуждам се с необикновен позитив“ – така започва интервюто на Наско Ларазов. „Обичам да бъда обграден с позитивни хора около себе си и успешни хора. Включвам се във всички проекти, сякаш са мои собствени проекти, мисля, че това ме отличава от другите агенции.“

Собственикът на PRofile International в България, Наско Лазаров, беше пионер в PR средите в България. Започна преди няколко години чрез различни проекти за популяризиране на компании и продукти, днес дойде да бъде наречен „PR на знаменитости“.

Връзките, които имах в медиите, пресата и телевизията, ми помогнаха много. Телевизиите ме изстреляха на върха. Винаги съм твърдял, че медиите са огромна сила и реклама за всички бизнеси. Сред истинските приятели, които винаги са били с мен, са Пламен Колев и Роксана от медия груп HiLife България (Пламен Колев и Роксана Рок), с които обичам да пътувам в България и зад граница. Мисля че много хора искат да бъдат известни, но когато станат такива, те забравят за хората, които са им помогнали. Това може да бъде нож с две остриета, защото ако сте популярни днес, можете също толкова лесно да бъдете забравени утре. Ето защо е важно да бъдем благодарни, да бъдем последователни и да изберем правилния път за успеха.“ – допълва още най-добрият PR от България.

В момента, Наско Лазаров (@pr.lazarov в Instagram) има над 33 000 последователи в социалната мрежа.

За мен, Instagram е вторият ми дом, в който аз обичам да ми бъде комфортно и хубаво. Стремя се да показвам модерни и атрактивни дестинации. Публикувам съдържание, което е позитивно и да радва хората, пак публикувам моменти, които ме вдъхновяват и мойте пътувания. Не крия че имам екип зад гърба си, който много умело подбира правилните кадри и видеа. Няма да отрека че всичко което пиша и споделям с последователите си, е продиктувано от сърцето и душата ми.

Наско Лазаров е популяризирал много местни знаменитости в България с течение на времето. Сред най-известните звезди, популяризирани от Наско е Анджи Касабие – инфлуенсър и диетолог на звездите, която участва във „Vip Brother“ преди години и си спечели доста позитиви от шоуто. В допълнение към певците, модните хора и други известни личности, Наско популяризира както локации (хотели и ресторанти), така и събития (отвори на ресторанти, барове, магазини).

Избрах професионални хора в екипа, които ми помагат с всички графични елементи за социалните медии, за флаери и за публикации в пресата.
Неговите PR действия се разшириха в чужбина, така че всяка година той присъства на откриването на нови клубове или хотели в Гърция и Турция, като си сътрудничи с няколко туристически агенции.

Хората, които познават Наско, го описват като прекрасен човек, с всички активи за реализиране на успешни проекти, но и човек с голяма душа, който помага винаги, когато има възможност. Като малък е бил доброволец в Червения кръст и сега, той участва в много благотворителни организации и това се вижда при стартирането на собственото му предаване „Дестинации от Наско Лазаров“.

Концепцията беше да стартира първи пилотен епизод в Занзибар, Танзания, за да популяризира красотите на мястото, но в по-широк документален филм, виждайки напредналото ниво на бедност сред населението и по-специално децата, той се превърна в хуманитарна кауза: „Ние споделяйте усмивки на децата на Занзибар.“ Тази акция се проведе заедно с няколко компании и личности от България, които дариха дрехи и храна за децата от Занзибар, като всички стоки се транспортираха от Георги Пасев, собственик на туристическа агенция. Малко след това бяха привлечени негови близки приятели, сред които Венета Павлова – собственичката на клиниката EO Dent в България, дарила над 500 четки за зъби и пасти, както и телевизионната водеща Мария Силвестър, която се присъедини към тази кауза.

Как започваш деня си?

Кафето е задължително всяка сутрин. Независимо дали го пия в центъра на София или го пия в хотела, винаги избирам мястото с най-красивата гледка, за да ми даде най-красивия образ, за да започна деня. И, разбира се, да има източник на вдъхновение в проектите за този ден или седмицата.

Какво ви накара да искате да направите свое собствено шоу?

Пътувал съм в много страни и въпреки това има много места, до които не съм стигал. Направихме тази концепция, за да споделим с хората красиви места в много краища на света. Тъй като документалните филми за пътуване вече не са толкова привлекателни, обичам да създавам интересно, не скучно такова.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *