Немският тийн трилър сериал Дива република от днес в HBO GO

Всичките 8 епизода са бъдат достъпни за гледане наведнъж

Дива република отговаря на пулса на времето и разказва вълнуващата история на девет непълнолетни младежи, които остават сами високо в Алпите, след като мистериозна смърт ги прогонва от поправителния лагер, в който са изпратени. Всички 8 епизода, всеки по 50 минути, са достъпни за стрийминг в HBO GO в секцията за съдържание за тийнейджъри.

Режисьори на сериала са Маркус Голер („Приятелство“ от 2010 и „25 км/ч“ от 2018) и Ленарт Ръф („Титанът“ от 2018), а актьорският състав включва Мерлин Роуз като Рон, Ема Дрогунова като Ким, Мария Драгус като Линди, Рувен Израел като Марвин, Бела Габор Ленц като Бишоф и Аарон Алтарас като Кан и други изгряващи немски актьори. Дива република е продуциран от Lailaps Pictures, X Filme Creative Pool и Pictures в копродукция с Deutsche Telekom, ARTE, WDR, SWR и ONE. Beta Film отговаря за международната дистрибуция.

Приключенският трилър за младежи ни пренася сред непроходимия пейзаж в подножието на Алпите, където провинили се младежи преминават през образователна поправителна програма. Изведнъж член на програмата умира от насилствена смърт. Никой не знае какво точно се е случило, а младежите са изправени пред трудно решение. Никой не знае какво точно се е случило, а младежите са изправени пред трудно решение. Трябва ли да изчакат властите да намерят тялото и да разследват престъплението? Или да избягат и да вземат съдбата си в свои ръце? Групата няма много общо помежду си, въпреки че едно нещо ги обединява – всички те са имали наистина лош опит с полицията и не очакват да бъдат съдени справедливо. Тъй като не знаят кой е извършителят, те имат само една възможност – да бягат нагоре в планините към най-високите върхове на Алпите. Положението им изглежда безнадеждно, докато не се натъкват на пещерна система, в която могат да намерят подслон от вятъра, променливото време и преследвачите си. В борбата си срещу природните сили и в страха си от полицията те формират свое собствено общество, което функционира по свои правила – Дива република.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *