Нов сезон на “Имението Милф“ от 8 май по TLC

Втори сезон на “Имението Милф“ е с премиера на 8 май от 21:00 ч. по TLC. ТРЕЙЛЪР

Превърналата се в сензация провокативна поредица на TLC, “Имението Милф“, се завръща. Нова група секси, успешни зрели дами търсят своя шанс за любов. Втори сезон обещава шокиращи обрати и много неочаквани изненади. В зашеметяваща хижа на брега на езеро участничките се борят да спечелят срещи с ергена, на когото са хвърлили око. От щафетни състезания до борба в кал, необвързаните се състезават, за да задълбочат романтичните си връзки. Ще видим и шокиращи новопристигнали, изумителни тайни, изненадващи напускания и безброй емоционални вихрушки през целия сезон. Новият сезон от 10 епизода на “Имението Милф“ обещава и много забавления и искрени моменти.

Сред дамите са 45-годишната бивша стриптизьорка Барби, която сега е маркетинг директор; 45-годишната Кристина, която търси любовта, след като 20-годишният й брак приключва с развод; 48-годишната гримьорка Кристал; 51-годишната вечно усмихната Джейми; 59-годишната инструкторка по пилатес Кели и директната и напориста, но по най-добрия възможен начин, 50-годишна Ланет.

Премиерата на втори сезон на “Имението Милф“ е на 8 май от 21:00 ч. по TLC, а нов епизод ще се излъчва всяка сряда по същото време.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *