НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КАКВО НАПРАВИ РОКСАНА /ВИЖ/

Само преди броени часове, балканската звезда Роксана бе в Турция, където пя на популярен фестивал в Истанбул. Това далеч не е първата поява на певицата там – припомняме ви, че през недалечната 2016-та година, Роксана отново излезе пред турската публика.

Е, за 6 години кариерата на Роксана се разви повече от удпешно и ако преди певицата бе звезда в България и позната на Балканите, то сега спокойно можем да кажем, че Роксана е сред най-търсените балкански изпълнители за участия и интервюта.

***

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ REVOLUT ОТ ТУК –https://revolut.com/referral/petar1ilr!SEP1-22-AR-H1

 Регистрирайте се през линка. 

 Преминете успешно верификацията на профила. 

 Допълнете новата си сметка като я свържете с друга ваша банкова карта. 

 Поръчайте физическа карта REVOLUT (прилага се такса за доставка). 

 Направете три плащания с виртуалната карта докато чакате физическата, всяко на стойност 5лв.

***

Доказателство за успеха на концерта е и фестивала, на който изпълнителката пя пред 15 000 души, които нямаха търпение да чуят хитовете на певицата, както и други песни, изпяти на живо от нея. Може и да не е за вярване, но публиката пееше всяка една песен с пълно гърло, а Роксана не се сдържа и грабна телефона за да запечата събитието и да сподели в социалните си мрежи ексклузивни видеа.

https://www.instagram.com/reel/CiD6_TajcQ4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/reel/CiEEIsGDJED/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Въпреки че е звезда от такъв ранг, Роксана остана дълго време след концерта си в Истанбул, за да се снима с най-верните си почитатели, които я поздравиха за хитовете които прави и за начина, по който певицата изглежда.

https://www.instagram.com/reel/CiEFhqwDAUJ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Актуалният сигъл на изпълнителката „Мъж мечта“ бе представен преди броени дни и вече жъне успех след успех. Парчето е номер едно в нощните клубове, както и оглавява трендинга на YouTube за България.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *