Онлайн предаването „От А до Я с Ая“ става все по-популярно

Новото предаване “От А до Я с Ая” на Мисис Бизнес България Ая Дажамбазова, набира скорост.

Самата Ая Джамбазова не е очаквала такъв успех, въпреки че има голям опит пред камера. Тя се е снимала в големи холивудски продукции под псевдонима Roselbell Rafferr, с големи холивудски звезди като Меган Фокс, Хироу Тифин, Тара Рийд, Райън Рейнолдс, Джереми Пивен, Долф Лундгрен, Бен Афлек, Джонат Рийс Майерс, Джош Хартнет и др. Има и роли в почти всички български сериали като “Откраднат живот”, “Съни бийч”, “Скъпи наследници” и др.

Затова, приема когато получава предложение от Business and Lifestyle TV да води предаване, защото смята, че може да се справи добре с опита, който има. Ая е един от успешните български модели в чужбина, снимана е за най- големите световни модни списания като Vogue, Elle, Harpers Bazaar, лице е на Phillips Sound Systems и др.

Дълго време води класацията на световния сайт за модели като най- красивият фото модел, задминавайки редица известни руски и латино модели. Ая, която е всъщност програмист по професия е завършила една от най- елитните математически гимназии, където неин учител е бил “учителят на народа” Теодоси Теодосиев, завършила е бакалавър по математика и информатика и магистър био и медицинска информатика в Софийски Университет и изкуствен интелект в Станфорд. След като завършва тя създава собствена ИТ компания – iArose Technologies, която беше номинирана за Forbes Business Awards тази година, след като миналата година Ая Джамбазова беше избрана за Бизнес Жена на годината.

Фирмата специализира в celebrity marketing, дигитален маркетинг, изработка на сайтове, оптимизация за youtube и google, youtube trending, influencer marketing. Клиенти на iArose Technologies са редица популярни световни личности, музиканти, певци, актьори, спортисти, инфлуенсъри и др, на които тя помага с цялостният дигитален имидж, популярност и моден стайлинг. Помага на певци и музиканти да застават на предни позиции в youtube trending, на бизнеси, компании и сайтове да застават на предни позиции в google, да развият своят бизнес, чрез дигитален маркетинг, инфлуенсър маркетинг и да достигнат до своите таргет клиенти. И както тя обича да казва “Няма компания, която да ви обещае, че ще застанете на първи позиции в google, но нямаме нито един клиент, за който да не сме го направили.” “От А до Я с Ая” е с бизнес и лайфстайл насоченост и всичко, което е в полза на обществото от А до Я. Ая кани в предаването си интересни личности, снима различни събития, засяга обществени въпроси и всичко интересно от А до Я.

Всеки, който иска може да участва като се обади или пише на контактите от youtube канала на предаването.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *