ОТКРИВАМЕ ПРИЯТЕЛСТВОТО КАТО НИКОЕ ДРУГО С НОВИЯ ТРЕЙЛЪР НА БЪГНАТИЯТ РОН

Понякога трябва да си офлайн, за да осъществиш връзка.

На 22 октомври забавната и вълнуваща анимация Бъгнатият Рон ще ни запознае със срамежливото и непохватно момче Барни, което мечтае за Би Бот – революционно технологично устройство, което се превръща в най-добрия ти приятел, веднага щом го извадиш от кутията.

Проблемът е, че когато Барни най-накрая получава своя дигитален другар Рон, той се оказва леко бъгнат.
Изключително забавен и пъстър, новият трейлър на Бъгнатият Рон ни потапя в неподправената атмосфера на изпълнената с много приключения и хумор трогателна, аналогова история на Барни и Рон, които ще открият, че в света на дигиталните технологии и комуникация, да бъдеш различен е точно това, от което едно истинско приятелство има нужда.

Ще успее ли това нестандартно приятелство да оцелее? Колко е важно да си в крак с модата и да си снабден с най-новите достижения на технологията? И какво се случва, когато едно момче е поставено пред избора – ред или бъг в системата? Отговорите ще открием с Бъгнатият Рон само в кината през октомври.

Представете си устройство, което е най-бързата, модерна и сложна машина на света. А ако то не е просто устройство, а най-добрият ви приятел? Запознайте се с Би Бота, който е мечтата на всяко дете, включително и на Барни – срамежливо момче, което среща проблеми в общуването със своите връстници в училище. Когато за рождения си ден Барни най-накрая получава мечтания ходещ и говорещ дигитален другар, той се оказва малко по-различен от останалите роботи. Въпреки трудностите Барни и Рон откриват път един към друг, а пътешествието им ще трогне и разсмее малки и големи.

Режисьори на Бъгнатият Рон са Сара Смит (Тайните служби на Дядо Коледа) и Жан-Филип Вайн (Колите 3, Добрият динозавър). Ко-режисьор е Октавио Родригес (Тайната на Коко), а сценаристи са Сара Смит и Питър Бейнан (Тайните служби на Дядо Коледа). Продуцент е Джули Локархт (Овцата Шон: Филмът).

Запознаваме се с Бъгнатият Рон на 22 октомври само в кината.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *