Певицата Тина омая сценаристите на Слави Трифонов

Младата и талантлива певица Тина успя да омае сценаристите на Слави Трифонов. Напористото изкушение на Пайнер за пореден път доказа, че има всички шансове да се превърне в новата звезда на България.

Изпълнителката на „Нещо чуждо” и „Шамар” бе поканена на гости в предаването на Ивайло Вълчев, Драгомир Петров, Александър Вълчев и Филип Станев.

Четиримата сценаристи с остър ум загубиха ума и дума пред красотата и интелекта на новата чалга звезда. Те открито заявиха, че не са имали големи надежди за интервюто, но пък Тина е успяла да ги опровергае на 100%.
Интерес предизвика историята на дядото на Тина, която тя разкри пред тях и отприщи множество разпалани коментари. Тя е правнучка на първия капел-майстор на България – Илия Атанасов, чието име носи и улица във Варна.

Тина разказа интересната любовна история на Илия Атанасов, който е имал нелек живот. Бил беден, но се влюбил в богата румънка. Нейният баща бил против връзката й, затова я заключил.
Майка й се смилила над нея и я пуснала да избяга и да потърси любимия си. Никога повече не видяла баща си, а защивяла с дядото на Тина.

Сценаристите на Слави не скриха възхищението си от Тина и че нито веднъж не се подхлъзна на провокациите им, а напротив – на няколко пъти именно тя затапваше остроумните господа.
В един глас те заявиха, че искат отново да им гостува и тогава вече да покаже уменията си да свири на арфа.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *