Пицария ,,Romana” събра звездни гости на своето откриване

Новооткрита пицария блокира движението в центъра на София.
С много блясък и шумно парти отвори врати най-новото Бижу на София Пица ,,Романа”.

За момент ул. Алабин беше затворена от бяла лъскава лимузина, която беше част от изненадата за собственика Костадин Атанасов. От лимузината изкочиха известните рапъри Зипо и Слаш , които заредиха гостите с много музика и добро настроение. Изпълнителите изпяха едни от най- популярните си парчета сред, които и хитовете на лятото ,,Допамин” и ,,Мароко”.

До последния момент присъстващите гости не знаеха, какво ще се случва. Мисис България Свят Яна Средкова се постара за шумното парти и изненадата която поднесе на г-н Атанасов. За никого не е тайна, че най- красивата жена в Европейския съюз влезе в партньорство с Pizza Romana, където са нейните сладки изкушения . Сред гостите присъстваха колеги и приятели, както и популярни личности, сред които бяха популярния водещ и актьор Илия Георгиев, актрисата София Бобчева, Наталия Дукова, риалити героя Пламен Богданов, PR Пенчев и много други.

Софиянци станаха съпричастни към партито, което продължи до късните часове. Пицария Романа даде заявка да стане хит в цялата страна, не само в София.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *