Повече от 40 артиста на осем сцени за три дни на ARTE FEASTIVAL 2021

Dubioza Kolektiv, Goran Bregovic и Morcheeba идват за най-мащабния фестивал в България това лято!

ARTE Feastival e името на мащабен тридневен празник, много повече от фестивал, който ще се проведе за първи път на 20, 21 и 22 август във Велинград. Първокласна музикална програма, комедийни стенд-ъп спектакли, демонстрации на звездни шеф готвачи на живо, младежка сцена, зона Аdventure Park, ART зона, пазар на био производители и вълнуващ избор от забавления за цялото семейство на осем сцени, за три дни, по 20 часа на ден!

Атрактивният микс от музикални жанрове на Music Stage на ARTE Feastival, е еклектичен – участие на фестивала във Велинград са потвърдили световни имена като Dubioza Kolektiv, Goran Bregovic, Morcheeba, Roger Sanchez, Sandy Rivera, Mahmut Orhan, Dub Pistols, Djaikovski, De-Phazz. A Контрол, Деси Добрева, Dian Solo и Керана и Космонавтите са участниците на главната сцена от българска страна.

Младежката сцена на ARTE FeastivalYoung Power Stage е с водещ Ballan и богата музикална програма – Виктория Георгиева, Михаела Филева, 100 Кила, Михаела Маринова, DARA, Павел и Венци Венц, Скандау и още. Освен музикалната програма за младата публика на фестивала са планирани състезателни игри по отбори, фокусници, арт занимания, работилници, танцови занимания, магическо училище, както и образователни игри, научни класове, химически експерименти, програмиране на роботи и още много активности за любопитните младежи.

Амбициите на организаторите от Fest Team са да надградят чисто музикалното преживяване като предложат на публиката и ненадмината селекция от забавления за цялото семейство и интензивни фестивални емоции. С пъстрата си програма с продължителност минимум 20 часа във всеки един от фестивалните дни, ARTE Feastival дава сериозна заявка, че България е готова за истинска, съвременна фестивална култура. Стефан Еленков от Fest Team допълва: „ARTE Feastival е много повече от фестивал, това е събитие за съпреживяване, с приятели или със семейството си, пиршество за всеки вкус. Сред нашите цели е той да се превърне в традиционна лятна дестинация не само за българската, но и за чуждата публика. 2021 е само началото!

На първата по рода си фестивална комедийна сцена Comedy & Cinema Club в България ще се качат майсторите на комедията Михаил Билалов, Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров, Кючуков комеди шоу, Димитър Иванов-Капитана, Кръстьо Лафазанов, Веселина Бабаджанкова, V for Venеtta, Сценична трескаСтефания Колева, Богдана Трифонова и Здрава Каменова и куп други артисти, които ще разтърсят сцената и гарантирано ще оставят усмивки на лицата на публиката за дълго.

В АRT сцената ще се включат графити артисти, художници и скулптори, а публиката ще може да се участва с лично творчество в арт активностите.

Гурме гурута превземат кулинарната сцена на ARTE Feastival. Божана Кацарова, Биляна Йотовска, Джун Йушида, Бояна Рачева и Борис Тасев, Таньо Шишков, Елица Котева, Реджи Бадев, Светлана Илиева, не само ще се развихрят на – Chef’s Stage, но и ще дадат шанс на гостите на фестивала да се включат в приготвянето на храната и кулинарните състезания.

Осемте сцени на ARTE Feastival са разположени върху повече от три хектара площ, а туристическият град предлага многобройни възможности за настаняване за посетителите – от петзвездни хотели до къмпинг локация, предвидена за фестивала.

Pool Stage е зоната за танци, лежерно разпускане, коктейли, сапунени мехури и музика, селектирана от топ имената DJ Sandy Rivera, DJ Mahmut Orhan и DJ Roger Sanchez.
А специален гост на тридневния празник е Imad Magician – илюзионистът от Мароко, с повече от три и половина милиона последователи в социалните мрежи.

Пилотното издание на ARTE Feastival е с толкова наситена и разнообразна програма, че хора от всяка възраст и интереси да могат да станат част от създаването на нещо ново и наистина специално в спа столицата на Балканите Велинград.

Билетите за ARTE Feastival вече са в продажба на цени от 30 до 120 лв. oт Ticketstation, на касите на EasyPay и в магазини „На Тъмно“. За повече информация и всички новини около АRTE Feastival следeте https://artefeastival.bg и страниците на фестивала в социалните мрежи – Facebook и Instagram.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *