Поли Канабис пристигна от Дубай да вземе короната на Lady Universe 2021

Преди броени дни, Поли Канабис пристигна специално от Дубай, за да присъства на коронясването си на конкурса Lady Universe 2021.

Моделката с 1 000 000 последователи в социалната мрежа Instagram, бе посрещната на летището в София с красива лимузина, наподобяваща каляска от приказките, осигурена от „Limos BG“. На посрещането присъства собственичката на конкурса Цвети Разложка, както и PR-ът и продуцент Християн Гьошев.

Поли Канабис бе настанена в столичния хотел „Маринела“, в който успя да си почине и да съчетае полезното с приятното. Красавицата засне фотосесия с роклите на популярният дизайнер Стоян Радичев. Но какво е една дама без бижута? Разбира се, от „GOTO Jewellery and Diamonds“ тя получи прекрасни подаръци, след като реализира фотосесия с тях. Ангажиментите на Поли Канабис с българските брандове не свършват до тук, защото тя засне ексклузивна фотосесия и с рокля на Valdini Couture. За да бъде перфектна визията на Поли Канабис, за косите ѝ се погрижиха от „V&A Glamour Beauty Salon.

Подаръци за Поли Канабис имаше и от козметичен бранд номер едно в България, а именно „REFAN“, които я зарадваха с огромен подаръчен комплект.
Разбира се, след като свърши с професионалните си ангажименти, Поли Канабис се отдаде на шопинг в столичен мол, откъдето закупи и страхотни екипи на марката „Pause Jeans“.

Собственичката на конкурса и PR-ът Християн Гьошев благодарят искрено на лимузини „Limos BG“, на ресторант „Розе“, на бижута „GOTO JEWELLERY AND DIAMONDS“, на салон за красота „V&A Glamour Beauty Salon“, на козметична и парфюмерийна компания „REFAN“, както и не на последно място на водещият български бранд „Pause Jeans“.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *